Ο Ιωάννης Παπαζήσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αποκάλυψε πως κάνει μπάνιο με… θαλασσινό νερό. 

«Το ένα κομμάτι ακούγεται πολύ αστείο, αλλά ξεκίνησε επειδή είχα ένα πρόβλημα. Όταν ξεκίνησα να κάνω σειρές και με έβαφαν στην τηλεόραση και στο θέατρο, είχα βγάλει κάποια δερματικά προβλήματα γιατί κοκκίνιζα και με ενοχλούσε. Δεν μπορούσα να αφήσω τα γένια μου. Πήγα σε γιατρούς, βάλαμε κορτιζόνες. Συνειδητοποίησα το καλοκαίρι ότι αυτό το πράγμα καθαρίζει. Το συνέχισα βάζοντας θαλασσινό νερό και σταμάτησε.

Το αστείο είναι ότι νερό παίρνεις τον χειμώνα γιατί το καλοκαίρι το νερό είναι άφθονο και πηγαίνεις στη θάλασσα. Πηγαίνεις με δέκα μπουκάλια και είναι η γιαγιά που κολυμπάει και σε έχει σταμπάρει και λέει τι θέλει αυτός; Να με κάψει, να με κλέψει; Εγώ το έπαιζα ότι είχα χωρίσει και ήμουν με τα μπουκάλια. Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται παράλογο. Στο Σούνιο πηγαίνω για μπάνιο», είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

«Εμένα με βοήθησε και σαφέστατα τώρα μπορεί να μη χρειάζεται, αλλά έχει γίνει μέσα μου όλη αυτή η επαφή με το νερό γενικότερα. Μου γεμίζει την ψυχή μου, καθαριστικό. Το σοκαριστικό είναι για όποιον κάνει μπάνιο στο σπίτι μου. Μπαίνουν στην ντουζιέρα και βλέπουν τα νερά. Δεν έρχονται πολλοί να κάνουν ντους στο σπίτι μου. Αυτοί που έρχονται είναι δικοί μου άνθρωποι και ξέρουν», ανέφερε ο Ιωάννης Παπαζήσης.