Γιαγιά για δεύτερη φορά έγινε η Χριστίνα Λαμπίρη, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Mega Καλημέρα» το πρωί της Πέμπτης 14/9.  Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η κόρη της, Μαρίσα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Η κόρη της έχει ακόμη έναν γιο, ο οποίος ήρθε στη ζωή το 2020.


«Όλα καλά έχουν πάει δόξα τον Θεό. Το βράδυ της Δευτέρας γέννησε η μικρή και είμαστε ακόμη εδώ. Ελπίζουμε σήμερα να βγούμε. Δεύτερος εγγονός. Θα λέμε ο μεγάλος και ο μικρός, μέχρι τώρα λέγαμε τον Διονύση μικρό. Είναι και πέντε φορές παιδί μου! Περιμέναμε να γεννήσει αύριο, αλλά ήρθε νωρίτερα. Εκείνοι αποφασίζουν πότε έρχονται στον κόσμο. Είμαι από την πρώτη στιγμή δίπλα στην κόρη μου» αποκάλυψε η Χριστίνα Λαμπίρη στην πρωινή εκπομπή του Mega.


«Είναι μεγαλειώδες το συναίσθημα και πρέπει όλοι να ευλογούνται με αυτό και να ζήσουν τέτοιες στιγμές, να κρατούν εγγόνια στα χέρια τους. Είμαι πολύ υπερπροστατευτική. Ταλαιπωρούσα και ταλαιπωρώ την κόρη μου με την υπερπροστατευτικότητα. Η Μαρίσα είναι μία χαρά, δυνατή» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.