Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φημολογείται πως βγαίνει με τον πρώην οικονόμο της, Πολ Ρίτσαρντ Σόλιζ, ο οποίος είχε στο παρελθόν αρκετά προβλήματα με τον Νόμο.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος έχει κατηγορηθεί για πολλαπλά πλημμελήματα, αλλά ακόμα και για κακούργημα, με το μητρώο του να βαραίνουν μια κατηγορία για διατάραξη της ειρήνης, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, για οδήγησε χωρίς άδεια, αλλά και οπλοφορία.

Είχε προσληφθεί από τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς για να «καθαρίζει τις τουαλέτες, να σκουπίζει τα δάπεδα και να μαζεύει τα σκουπίδια γύρω από την έπαυλή της», σύμφωνα με την Page Six.


Ωστόσο, απολύθηκε γρήγορα, πιθανότατα επειδή αποκαλύφθηκαν οι κατηγορίες εις βάρος του. Τόσο εκείνος, όσο και η σταρ της ποπ εθεάθησαν σε πολλές εξόδους μαζί κατά τα τέλη του Αυγούστου.

Μια πηγή από το περιβάλλον της Μπρίτνεϊ Σπίαρς αναφέρειπ ως ο έρωτάς τους αναπτύχθηκε, ενώ η ίδια ήταν παντρεμένη με τον Σαμ Ασγκάρι.

Ωστόσο, άλλη πηγή διέψευσε αυτη τη δήλωση, αναφέροντας πως η τραγουδίστρια ουδέποτε απάτησε τον σύζυγό της, αλλά το σύντομο φλερτ της με τον Σολίζ ξεκίνησε πολύ αργότερα.

Ο εκπρόσωπος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από τη μεριά του υποστήριξε πως η σταρ και ο Πολ Ρίτσαρντ Σολίζ έβγαιναν για ένα πολύ μικρό διάστημα, όπως πλέον έχουν διακόψει και δεν βρίσκονται σε επικοινωνία.