Στις 25 Σεπτεμβρίου 2023, λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, έρχεται στις οθόνες του OPEN το «Πρωινό Σουσού», η νέα καθημερινή εκπομπή με την Ελένη Τσολάκη στο τιμόνι της παρουσίασης.

Πριν την πρεμιέρα της, η γνωστή παρουσιάστρια αλλά και οι συνεργάτες της μίλησαν στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για το νέο τους βήμα.

Με φοβίζει ο ανταγωνισμός

«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για τους πρώην συνεργάτες μου. Με φοβίζει ο ανταγωνισμός», σημείωσε χαρακτηριστικά h Ελένη Τσολάκη.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης ο οποίος θα βρίσκεται στην ομάδα της εκπομπής, σημείωσε πως: «Ήθελα πολύ να συνεργαστώ με την Ελένη Τσολάκη. Ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος. Θεωρώ ότι είναι καλό να γίνονται ανταλλαγές στις ομάδες».

Και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος θα βρίσκεται στο «Πρωινό Σουσού». Σε δηλώσεις του αναφέρει πως: «Είναι ευνόητο να κοιτάζεις τα νούμερα. Δεν έχω παρατηρήσει καμία αλλαγή, όλοι στο πόστο τους είναι. Η πρώτη που μου ευχήθηκε για την τηλεοπτική μου επιστροφή ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου», αναφέρει, σημειώνοντας ότι φέτος δε θα τη δούμε στη μικρή οθόνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: