Λίγο πριν η επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες, ο Αντώνης Αντωνίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο Αντώνης Αντωνίου μίλησε για τη συγκινητική σκηνή με το «τέλος» της Βουλίτσας (Ελένης Κοκκίδου) ενώ απάντησε και στις φήμες που τους ήθελαν να έχουν τσακωθεί.


«Ήταν πολύ δύσκολη η σκηνή του αποχωρισμού του Μηνά από τη Βουλίτσα. Ήταν όλα τα παιδιά εκεί. Εμείς, σαν ηθοποιοί, το χαρήκαμε, γιατί ήταν όλο πολύ ωραίο αισθητικά και συγκινητικό. Η Ελένη Κοκκίδου μου ανακοίνωσε η ίδια ότι θα σταματήσει από τη “Μουρμούρα¨ γιατί δεν ήθελε να το μάθω από κάποιον άλλο. Μου είπε ότι έχει άλλα όνειρα και θέλει να τα ακολουθήσει.

Της είπα ότι, αυτό είναι ιερό πράγμα. Ο καθένας, πραγματικά ακολουθεί τον εαυτό του, τα όνειρά του, τα θέλω του. Γι’ αυτό ζούμε» είπε ο Αντώνης Αντωνίου.

«Σε μια μακρόχρονη συνεργασία, υπάρχουν εντάσεις, ωραίες στιγμές, άτυχες στιγμές. Αυτή είναι η ζωή, δε μπορεί να είναι ρουτίνα γιατί αν ρουτίνα δε βγαίνει και καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα υπήρχαν και στιγμές διαφωνίας και κάποιας έντασης, αλλά όλα αυτά, μέσα στα επαγγελματικά και κυρίως τα συναδελφικά πλαίσια. Παντού συμβαίνουν αυτά» απάντησε ο ηθοποιός.