Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε η Κατερίνα Βρανά μαζί με τον μπαμπά της, Κώστα, και αναφέρθηκαν στην μεταξύ τους σχέση από την παιδική ηλικία μέχρι και σήμερα.

Οι δυο τους έχουν μια αδυναμία ο ένας τον άλλον, έχουν κοινό χιούμορ και όπως αποκάλυψαν κάποιες κοινές έξοδοι καταλήγουν σε «φιάσκο».

Κώστας Βρανάς: «Σε κηδεία αποφεύγουμε να πηγαίνουμε μαζί με την Κατερίνα γιατί καταλήγει σε γέλιο με νόημα».

Κατερίνα Βρανά: «Στην εφηβεία την κρίση την πέρασα με την μητέρα μου πιο πολύ. Επειδή από τα 18-19 ήμουν Αγγλία μέχρι να γίνει όλο το συμβάν, δεν είχαμε τον χρόνο.

Για εμένα χώρισαν στην καλύτερη ηλικία γιατί ήμουν 16, που σημαίνει ότι είσαι τόσο απορροφημένη με τον εαυτό σου και είχα ανακαλύψει τα αγόρια.

Είχα πιο σοβαρά πράγματα τότε και κάπου στο backround χώριζαν οι δικοί μου».

Κ. Βρανάς: «Και μάλιστα της είχαμε πει να μην το πει ακόμη ότι χωρίσαμε και ερχόταν συνέχεια και μας έλεγε “Να το πω στο σχολείο;”. Όταν ήταν 10 ετών μου έλεγε πώς όταν πάει γυμνάσιο θα γίνει ηθοποιός. Φτάνει η εποχή που είναι στο Λύκειο και κάνει μια παράσταση “Η Χιονάτη και οι 8 νάνοι”. Κάπως έτσι καταλάβαμε το πού θα πάει το πράγματα».

Για τον χωρισμό του, τη νέα του οικογένεια και τις σχέσεις τους μίλησε ο πατέρας της Κατερίνας Βρανά.

«Σαν άντρας έχω εκτίμηση και στις δύο γυναίκες μου. Η πρώτη γυναίκα μου είναι φίλη μου μέχρι και τώρα. Οι δύο γυναίκες μου μιλάνε μεταξύ τους και στις οικογενειακές συγκεντρώσεις με βάζουν ανάμεσά τους.

Είναι θέμα χαρακτήρα των γυναικών. Στον γάμο με την “καινούργια” περνούσα χρόνο στο παλιό μου σπίτι για να τις διαβάσω, να δω τι κάνουν».