Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ημέρες οι δηλώσεις που έκανε η Φιλοθέη Μωβ – τελευταία σύζυγος – του Αντώνη Βαρδή ότι δεν καλέστηκε στη μεγάλη συναυλία στη μνήμη του τραγουδιστή.

Ο Γιάννης Βαρδής μέσα από το «Πάμε Δανάη» ξεκαθάρισε: «Η Φιλοθέη Μωβ υπέγραψε ένα τυπικό χαρτί, όχι για να δώσει την άδεια της και να γίνει η συναυλία, αλλά για την είσπραξη των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών του πατέρα μου. Σαφώς κι έχει το πνευματικό δικαίωμα, λόγω του γάμου που είχε κάνει με τον πατέρα μου, αλλά δεν έχει το ηθικό δικαίωμα και σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να απαγορεύσει την πραγματοποίηση της συναυλίας».

Ωστόσο τα δημοσιεύματα για την κόντρα τους δεν έχουν τέλος, κάτι που έκανε τη σύζυγο του Γιάννη Βαρδή, Νατάσα Σκαφίδα να ξεσπάσει μέσα από αναρτήσεις της στα social media.

«Αύριο, μεθαύριο θα κάνουν (τα παιδιά μου) αναζήτηση στo google το όνομα του παππού τους και τους πατέρα τους που είναι και θα είναι αξιολογότατοι καλλιτέχνες και θα τους βγάζει: Η δικαστική διαμάχη, η κόντρα με την Μωβ Ροζ Κίτρινη….

Αντί να τους βγάζει ο τεράστιος Αντώνης Βαρδής και η παρακαταθήκη σε όλο τον κόσμο με το έργο του. Ας προσέχουμε λιγάκι ποια θέματα πρέπει να περνάνε και ποια πρέπει να κόβονται μαχαίρι», έγραψε μεταξύ άλλων η Νατάσα Σκαφίδα.

skafidavardis