Η Γιούλικα Σκαφιδά, λίγα 24ωρα μετά την ανάρτηση με την οποία αποκάλυπτε την εγκυμοσύνη της, βρέθηκε στο Cine Πολεμικό Μουσείο και στην παρουσίαση της νέας σειράς του ANT1+ «Ψυχοκόρες», στην οποία και συμμετέχει με τον δικό της ρόλο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς. Με μαύρη ολόσωμη φόρμα η Γιούλικα Σκαφιδά πόζαρε στον φακό στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνη της.

Σκέφτηκα να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη μου

«Σκέφτηκα να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη μου, ώστε να ακούω το "η ώρα η καλή", "με έναν πόνο", για να αρχίσω να το συνειδητοποιώ μήπως και κινητοποιηθώ και λίγο, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει τίποτα. Πρέπει να αρχίσω να μαζεύομαι και να οργανώνομαι.

Ακούω ότι αυτό το "project" θέλει οργάνωση και ετοιμασία», ανέφερε πρόσφατα η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.


Οι Ψυχοκόρες

Η νέα δραματική σειρά εποχής είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+

Με πρωταγωνίστριες τέσσερις αδελφές σε τρεις παράλληλες ιστορίες και φόντο την αθηναϊκή πρωτεύουσα και την επαρχία της δεκαετίας του 1950, η σειρά θίγει τον απαγορευμένο θεσμό των ψυχοκόρων, που μέτρησε γυναίκες-θύματα για δύο ολόκληρες γενιές.

Δεκαετία του ’50

Η φτώχεια αναγκάζει τις τέσσερις αδελφές Πολύζου να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, κυνηγώντας το όνειρο μιας καλύτερης ζωής.

Μέσα στα αρχοντικά της αριστοκρατίας και της αστικής ζωής, θα έρθουν αντιμέτωπες με τον έρωτα, τον κίνδυνο, τις ίντριγκες και τα μυστικά που θα τις απομακρύνουν όλο και πιο πολύ από την τελευταία επιθυμία της μητέρας τους, να μείνουν για πάντα ενωμένες. Στην προσπάθειά τους να ανταμώσουν ξανά, οι χειρότεροι εχθροί τους θα σταθούν οι κυρίες του σπιτιού και ο φόβος ότι πίσω από κάθε αντρικό χαμόγελο κρύβεται ο χαμός τους.