Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ξανά ενεργή στο διαδίκτυο. Η αγαπημένη Influencer επέστρεψε στα social media ύστερα από αποχή σχεδόν 45 ημερών, διάστημα στο οποίο πήρε την απόστασή της, ξεκουράστηκε και γύρισε πιο δημιουργική από ποτέ.

Χρειαζόμουν ένα διάλειμμα, να ξεκουραστώ

«Ο λόγος που αποφάσισα ήταν αυτός που είπα, ότι χρειαζόμουν ένα διάλειμμα, να ξεκουραστώ, να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Από τότε που έκανα τις μικρούλες μου και επειδή για μένα είναι αδιαμφισβήτητη προτεραιότητα ο αφοσιωμένος χρόνος μαζί τους, έπρεπε να κάνω όλα τα υπόλοιπα που κάνω σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, όπως όλες οι μαμάδες.

Η εταιρεία μου, οι ανακαινίσεις, οι μετακομίσεις, το κομμάτι των social ήταν αρκετά, οπότε ήθελα να πάρω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου και να είμαι πάλι δημιουργική και ορεξάτη, γιατί είχε βγει πάλι η κούραση στην επιφάνεια, και νομίζω ότι μου έκανε καλό. Ξεκουράστηκα και είμαι έτοιμη για όλα τα δικά μας σχέδια», είπε η Χριστίνα Μπόμπα για την απόφαση να αποστασιοποιηθεί από τα social media.



Το ταξίδι της στο Μιλάνο

Μετά την επιστροφή της στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα έκανε το πρώτο ταξίδι της στο εξωτερικό για τη νέα σεζόν, για επαγγελματικούς λόγους. Η γνωστή Influencer βρίσκεται στο Μιλάνο για τις ανάγκες γνωστής εταιρείας και περνάει υπέροχα.

Πλέον είναι ξανά ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της στο Μιλάνο.

Η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνει την παραμονή της στην πόλη της μόδας, βγάζει αναμνηστικές φωτογραφίες και δοκιμάζει λαχταριστό φαγητό και γλυκά.

Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

1-Christina-Boba-milano-2
1-Christina-Boba-milano-3
1-Christina-Boba-milano-4
1-Christina-Boba-milano-5
1-Christina-Boba-milano-6
1-Christina-Boba-milano-7
1-Christina-Boba-milano-8
1-Christina-Boba-milano-9