Τη συνέντευξη της Μαριάντας Πιερίδη στην Κατερίνα Καινούργιου σχολίασαν η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της το πρωί της Πέμπτης 21/09/2023.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη», αναφερόμενη στις δύσκολες στιγμές που πρέπει να διαχειριστεί ένας παρουσιαστής όταν συμβαίνουν δυσάρεστα γεγονότα, μοιράστηκε και μια προσωπική της ιστορία, όταν και εκείνη έλαβε μηνύματα από μια άγνωστη γυναίκα.

Τα δύο μηνύματα από άγνωστη

Η Δανάη Μπάρκα είπε χαρακτηριστικά: «Περίπου προς το τέλος της πρώτης μας σεζόν υπήρχε ένας άνθρωπος στη ζωή μου και μου είχαν έρθει δύο μηνύματα από μια άγνωστη κοπέλα. Στο πρώτο μήνυμα ήταν μια φωτογραφία κάπου σε μια παρέα που εγώ δεν ήξερα και στην άλλη ήταν screenshot από μηνύματα που είχαν ανταλλάξει.

Ήθελαν να γνωρίζω ότι υπάρχει κι άλλη

Αυτά μου τα έστειλαν και καλά γνωρίζοντας την κατάσταση ανάμεσα σ' εμένα και εκείνον, οπότε ήθελαν να γνωρίζω ότι υπάρχει και αυτή η πλευρά. Η ψυχολογία μου ήταν εύθραυστη τότε και εγώ έμεινα στο ότι "ωχ, αν αυτό το κορίτσι το ανεβάζει δημόσια και γίνει αναπαραγωγή και μπλεχτώ σε μια κατάσταση με δημοσιεύματα", έτρεμα και μόνο στην ιδέα. Ένας άνθρωπος που εκτίθεται έχει να σκεφτεί πάρα πολλά.

Συμπάσχω με τη Μαριάντα

Και η Μαριάντα αυτή τη στιγμή έχει να διαχειριστεί και την κρίση που μπορεί να υπάρχει στην προσωπική της ζωή και το τι θα πουν οι γύρω της. Είναι σοκαριστικό, συμπάσχω», είπε κλείνοντας η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: