Μπορεί οι κόρες της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια να είναι ακόμα πολύ μικρές, ωστόσο ήδη έχουν αρχίσει να έχουν επαφή με τον αθλητισμό.

Η Βασιλική Μιλλούση, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα 21/9 στη Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή Fay’s Time, μίλησε για τη σχέση που έχουν οι κόρες της με τον αθλητισμό, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται ποτέ να τις πιέσει να ασχοληθούν με τον πρωταθλητισμό.

«Τα κορίτσια νομίζω απ' όταν ήταν ακόμα στην κοιλιά μου ξεκίνησαν να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Τους αρέσει. Το DNA είναι πολύ δυνατό. Είναι και λίγο καταδικασμένες –με την καλή έννοια– γιατί μεγαλώνουν μέσα στον αθλητισμό. Για την ώρα, δείχνει να τους αρέσει. Δεν θα τις πιέσω όμως. Αυτό που θέλω, είναι να αγαπούν τον αθλητισμό.

Ο πρωταθλητισμός είναι άλλο κομμάτι. Τον πρωταθλητισμό δεν τον επιλέγεις, σε επιλέγει. Δεν μετάνιωσα που ασχολήθηκα με τον πρωταθλητισμό. Έχασα πολλά πράγματα. Αναγκάζεσαι να ωριμάσεις πολύ πιο γρήγορα από την ηλικία σου. Ο αθλητισμός σού φέρνει πολλά πράγματα. Σε εκπαιδεύει. Μέσα από τον αθλητισμό, και τις ήττες μου κυρίως, θεωρώ ότι έχω γίνει πιο δυνατή. Αυτό είναι από τα πιο βασικά στοιχεία. Σου μαθαίνει την πειθαρχία… Είναι πολλά.

Η μεγάλη μας κόρη, που είναι τεσσάρων ετών, τώρα θα ξεκινήσει να μπαίνει σε πιο εντατικά μαθήματα. Τεσσάρων ετών ξεκίνησα κι εγώ. Θα ξεκινήσει με προπονήσεις τρεις φορές την εβδομάδα από μία ώρα κάθε φορά. Αν δούμε ότι όντως πάει καλά, θα πρέπει μετά να κάνει κάθε μέρα», είπε η Βασιλική Μιλλούση.