Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει προγραμματίσει με κάθε λεπτομέρεια την τελετή της βάφτισης σε εκκλησάκι μέσα σε κτήμα στη Βαρυμπόμπη, αλλά και το μεγάλο πάρτι που θα ακολουθήσει.

Στόχος του ζευγαριού είναι να μοιραστεί την ιδιαίτερη αυτή στιγμή με οικογενειακά πρόσωπα και αγαπημένους φίλους, παρά το γεγονός ότι λίγες μέρες πριν διέρρευσε στα media το προσκλητήριο της βάφτισης, κάτι που έκανε την Ιωάννα Τούνη να ξεσπάσει.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας τη φιλενάδα που καλέσαμε στη βάπτιση του γιου μας, η οποία σκέφτηκε να δημοσιεύσει την prive πρόσκλησή της στα κανάλια. Ευχαριστούμε πολύ, ήξερα και εγώ να τη στείλω στους δημοσιογράφους αλλά ήθελα να το κρατήσω για τον εαυτό μου και τους καλεσμένους μου.

Έχω κάποια νεύρα. Φυσικά και δεν ήταν δική μου καλεσμένη αυτή, αλλά… Παρακαλώ πολύ την καλεσμένη που δεν σεβάστηκε και δημοσιοποίησε κάτι που δεν της έπεφτε λόγος, να μη σώσει και έρθει ευχαριστώ», ξέσπασε στο instagram η Ιωάννα Τούνη.



Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Ιωάννα Τούνη τον Ιούλιο του 2022 επιβεβαιώνει τις φήμες που την ήθελαν να περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες. Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι. Χαρά και λύπη και συγκίνηση και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα.

Μέχρι σήμερα ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα τη δική μου οικογένεια, μια οικογένεια που θα αποτελείται από δύο γονείς που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται… πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί, μεγαλώνοντας μόνο με τη μαμά μου! Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ», είχε γράψει η Ιωάννα Τούνη.




Έναν μήνα αργότερα ακολούθησε το Gender Reveal party στη Χαλκιδική. Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν γνώριζαν το φύλο του μωρού, με την παρέα τους να έχει προετοιμάσει τα πάντα για την ώρα της μεγάλης αποκάλυψης.

Το μπλε χρώμα «τρέλανε» τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς δήλωνε από την αρχή την επιθυμία του να αποκτήσουν αγοράκι.



Εννέα μήνες αγκαλιά με τον γιο της

Στις 10 Ιανουαρίου 2023 γίνεται γνωστή η είδηση ότι η Ιωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

«Λίγες ώρες αργότερα, η γνωστή influencer κάνει την πρώτη ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο αγκαλιά με τον γιο της.

Το μικρό θαυματάκι μας! Καλώς ήρθες, μαλλιαρέ έρωτά μου, είμαι έτοιμη να μου αλλάξεις τα φώτα, ανυπομονώ απεριόριστα για όλα σου, θα είμαστε για ΠΑΝΤΑ εδώ με τον μπαμπά», γράφει στην πρώτη φωτογραφία η Ιωάννα Τούνη με τον γιο της.



Ο Νουνίτο γίνεται Πάρης

Σήμερα, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, το ζευγάρι βαφτίζει τον 9 μηνών γιο του. Όπως αποκάλυψε και το προσκλητήριο που διέρρευσε στα media, ο Νουνίτο γίνεται Πάρης.

Γιατί τον ονόμασα «Νουνίτο»

«Μου στέλνετε γιατί τον ονόμασα “Νουνίτο”. Νομίζετε ότι είναι το όνομά του. Δεν τον λένε “Νουνίτο”, δεν είναι ισπανικό. Πώς λέμε αγάπη μου, φως μου. Είναι “Νουνίτο”. Νομίζω ότι βγήκε κάπως με το γαλατάκι ότι έχει σχέση. Ότι κάνει νούνι, νούνι όλη μέρα, γιατί θηλάζω. Και μου βγήκε “Νουνίτο” και αν το δεις μοιάζει με νούνι», είχε απαντήσει η Ιωάννα Τούνη για το υποκοριστικό που είχε επιλέξει για τον γιο της.

Νονοί του μικρού θα είναι η κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη Στέλλα Πάσσαρη αλλά και ο στενός φίλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου Γιώργος Μανίκας.

Χθες το βράδυ, λίγες ώρες πριν από τη βάφτιση, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε βίντεο μιλώντας για τις τελικές προετοιμασίες αλλά και το άγχος της για τη μεγάλη μέρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: