Το «MEGA Καλημέρα» μίλησε με τον Κώστα Τσουρό που θα παρουσιάζει την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η οποία κάνει πρεμιέρα αύριο στις 13:40.

Η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στον Κώστα Τσουρό με τα καλύτερα λόγια.

Ο Κώστας Τσουρός θα τα πάει περίφημα

«Θέλω να δώσω ευχές σε ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο, το οποίο αύριο σκέφτομαι ότι θα είναι αγχωμένο, επειδή τον έχω δει, του έχω μιλήσει, έχει αυτό το γλυκουλίνικο, κουταβίσιο ύφος. Είμαι σίγουρη ότι θα τα πάει περίφημα», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός, σχεδόν αγουροξυπνημένος, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τα συναισθήματά του πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής του.

Θα χαρούν οι τηλεθεατές

«Έφτασε η μέρα. Τόσες μέρες υπάρχει προετοιμασία, άγχος, τα πάντα, αλλά νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά αύριο. Οι τηλεθεατές θα χαρούν με αυτό που θα δουν. Όταν έχεις δικούς σου ανθρώπους γύρω σου, πάντα είναι πιο εύκολο. Όλα θα πάνε καλά», σχολίασε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Καλή επιτυχία, Κώστα

Όλοι οι συντελεστές του «MEGA Καλημέρα» ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Κώστα Τσουρό και την ομάδα τού «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Πρεμιέρα με την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Ποδαρικό στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» θα κάνει η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

«Έχει πολλά να πει η Ελεονώρα. Η Ελεονώρα τραγουδάει το τραγούδι της νέας σειράς του MEGA, "Το Ναυάγιο"», αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: