Ο Μάριος Καπότσης είναι πολίστας και σύζυγος της Κόνι Μεταξά, ο οποίος περιγράφει την κοινή τους ζωή και τα ευτράπελα στον γάμο τους, ενώ μιλάει και για την καριέρα του.

«Η κορυφαία στιγμή για εμένα στο πόλο ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες που κατακτήσαμε τη 2η θέση».

Πόσο έχει αλλάξει ο γάμος τη ζωή του;

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα ανάμεσά μας με την Κόνι μετά τον γάμο μας. Όταν είσαι μαζί με έναν άνθρωπο η φυσική εξέλιξη είναι να παντρεύεσαι και να κάνεις παιδί. Όταν νιώσει έτοιμη η Κωνσταντίνα, θα θέλαμε να κάνουμε ένα παιδί. Ελπίζω να είμαστε από τους τυχερούς και να μπορέσουμε να κάνουμε παιδί, είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς», είπε ο Μάριος Καπότσης.

Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει

«Στα social media ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει. Η Κωνσταντίνα είναι πολύ αληθινή και καμιά φορά της στοιχίζει, λέει τα πράγματα όπως θα τα έλεγε σε μια παρέα».

Ένα άγνωστο περιστατικό από τον γάμο:

«Την ημέρα του γάμου μου ένας φίλος μου παρεξηγήθηκε και έφυγε, εγώ τον κυνήγησα με το αμάξι να τον γυρίσω πίσω. Με τον Λευτέρη Πανταζή έχω μια ιδιαίτερη σχέση, είναι πεθερός, μπαμπάς, φίλος», ανέφερε ο Μάριος Καπότσης.

Η τηλεοπτική πρόταση

Μάλιστα, αποκάλυψε και μια τηλεοπτική πρόταση που έγινε στον ίδιο και στη σύζυγό του Κόνι Μεταξά, αλλά τελικά δεν ευδοκίμησε.
«Πέρυσι μας έκαναν πρόταση μαζί με την Κόνι για μια ταξιδιωτική εκπομπή, αλλά δεν προχώρησε», ανέφερε στο τέλος ο Μάριος Καπότσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: