Αποκαλυπτικός για άλλη μια φορά ήταν ο Αντίνοος Αλμπάνης στη  συνέντευξή του  στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Όπως είπε ο ηθοποιός, βρίσκεται σε μία κατάσταση… τρέλας, καθώς κάνει πρόβες για την παράσταση «Κάποιος να με προσέχει», η οποία θα ανέβει στο θέατρο Βεάκη στις 16 Οκτωβρίου.

 «Δεν περίμενα να μπει το Maestro στο Netflix. Είχα δεν ένα πρώτο cut αρκετούς μήνες πριν παιχτεί στην τηλεόραση και είχα σοκαριστεί με την ποιότητα της εικόνας. Θύμιζε πάρα πολύ ξένη παραγωγή», δήλωσε για την πετυχημένη σειρά του MEGA.

Εκείνο που του έκανε εντύπωση ήταν το σχόλιο μίας τηλεθεάτριας, η οποία πίστευε ότι οι Παξοί είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας.

 «Είμαι καλά συμφιλιωμένος με την αποτυχία. Προτιμώ μία αποτυχία από την οποία κάτι μαθαίνω παρά από μία επιτυχία που με έχει βαλτώσει», ανέφερε.

Αναφερόμενος στα social media και τα ποστ που ανεβάζει, σχολίασε πως «δεν είμαστε στο 1992, είμαστε στο 2023. Πια νομίζω ότι τα έχουμε ξεπεράσει αυτά. Δεν έχει κανένας καμία υποχρέωση να με παρακολουθεί στο Instagram».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει μιλήσει ανοιχτά για τον καρκίνο στο παρελθόν. Όπως είπε ο ίδιος:

 «Καταλαβαίνεις λίγο απότομα και σκληρά το εφήμερο των πραγμάτων. Εκεί είναι που πρέπει να κάνεις 10 βήματα πίσω και να αρχίζεις να ζεις. Μην αφήνεις κανένα λεπτό να πηγαίνει χαμένο. Έχω αφήσει πολλά λεπτά να πάνε χαμένα στη ζωή μου σκεπτόμενος διάφορα πράγματα, δεν με νοιάζει πια. Η ζωή μου είανι δική μου και θέλω να τη ζήσω όπως εγώ επιθυμώ».

Ο ηθοποιός ανέφερε πως για την περιπέτεια της υγείας του άντλησε δύναμη από τον Θεό, ενώ σχολίασε πως η πίστη έχει να κάνει με τον ίδιο μας τον εαυτό.

Στις τελευταίες του συνεντεύξεις έχει αναφέρει πως έχει ανάγκη για φροντίδα, αγάπη και αγκαλιά. «Κανένας δεν έχει έρθει στη ζωή μου, είμαι σαν την καλαμιά στον κάμπο», σχολίασε.