Καλεσμένη στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ βρέθηκε στο μεγάλο πάρτι των νεόνυμφων.

Το πρωί της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου 2023 η Φαίη Σκορδά σχολίασε όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από τον γάμο και απάντησε στην καταγγελία της δημοσιογράφου Έλενας Σωτηροπούλου, η οποία με βίντεο στο Instagram ανέφερε πως η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αποχώρησε άρον άρον από το πάρτι διότι δεν της δόθηκε θέση στα πρώτα τραπέζια.

Έφυγα γιατί είμαι μία σταρ

«Παιδιά, έφυγα γιατί είμαι μία σταρ», σχολίασε αρχικά με χιούμορ η Φαίη Σκορδά.

Μου αρέσει το ρεπορτάζ της κυρίας

«Συγγνώμη, είναι δυνατόν εγώ να είχα μια τέτοια αντίδραση; Μου αρέσει το ρεπορτάζ, όπως το είπε η κυρία, γιατί να μην πρωταγωνιστώ κι εγώ σε τέτοιες ίντριγκες;», πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Όταν πήγα, όλα τα τραπέζια άδεια

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε όλη την αλήθεια: «Εγώ ξέρω πως όταν πήγα στη δεξίωση ήταν τόσο νωρίς που όλα τα τραπέζια ήταν άδεια. Η κυρία με τον σύντροφό της ήρθαν μετά. Όσοι συνάδελφοι ερχόντουσαν από τα άλλα κανάλια, περνούσαν να μου κάνουν παρέα. Κάποια στιγμή όταν σηκώθηκα να φύγω γιατί δεν μπορούσα να κάτσω παραπάνω, πήγα, χαιρέτησα το ζευγάρι, βγήκαν οι φωτογραφίες», απάντησε η Φαίη Σκορδά μέσω της εκπομπής της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: