

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική» το μεσημέρι της Δευτέρας 25/9.
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μαγείρεψε παρέα με τον Ανδρέα Λαγό και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο των γονιών του.
«Μπορώ να σου πω πάρα πολύ ψύχραιμα, χωρίς να θέλω να το κάνω δακρύβρεχτο, ότι πραγματικά ορφανός νιώθεις όταν χάνεις τη μητέρα σου. Εγώ μέσα σε 9 μήνες έχασα και τους δύο», ανέφερε αρχικά ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός.
Διαβάστε επίσης: Η συγκινητική αποκάλυψη του Ουγγαρέζου: H μαμά μου είχε ακόμα ένα παιδί, το οποίο έχασε...
«Είναι μέσα μου οι γονείς μου και τους νιώθω, έτσι όπως με έχουν μεγαλώσει. Τον πρώτο χρόνο, επειδή ήταν και περίεργες, δύσκολες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες "έφυγαν", λες να ξεκουραστούν οι άνθρωποι, να μη ζορίζονται. Τα πρώτα δύο χρόνια πέρασαν με αυτά τα συναισθήματα. Απ’ τον τρίτο χρόνο και μετά άρχισα να ζορίζομαι και τώρα μπορώ να πω ότι μου λείπουν», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Διαβάστε επίσης: Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το ετήσιο μνημόσυνο της μητέρας του (εικόνα)