Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
1-Giorgos-Agelopoulos-thanatos-tis-Miteras-tou-foto
Lifestyle

Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινεί η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας του (Εικόνες)

«Ήσουν σπουδαία μάνα και άνθρωπος» έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην πρώτη του ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας του

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Αγγελόπουλο , αφού λίγες ώρες μετά από τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση, έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, μετά από μια δύσκολη περίοδο με την υγεία της.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μία ημέρα μετά τον γάμο του πέθανε η μητέρα του (Εικόνα)

Το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου 2023 ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενημέρωσε μέσω Instagram για την δυσάρεστη είδηση απώλειας της μητέρας του. «Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες.

Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης και νικητής του Survivor.Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας του

Συγκινεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην πρώτη ανάρτηση μετά την μεγάλη απώλεια από τη ζωή του. Δημοσιεύοντας φωτογραφία από τα τελευταία γενέθλια μαζί με την μητέρα του, δίπλα στη σύζυγό του, ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Ήσουν σπουδαία Μάνα και Άνθρωπος. Η αντίσταση σου ,η επιμονή σου και η αξιοπρέπειά σου με δίδαξε. Καλό παράδεισο. Σε ευχαριστώ», έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram: