Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλάει για τη σχέση με τον γιο του.
«Τώρα πια έχω ελεύθερο χρόνο να δω τον γιο μου και την Δέσποινα. Στηρίζω τον γιο μου σε ό,τι χρειαστεί. Λέω στον γιο μου ότι το 95% από αυτά που ακούγονται για εμένα, είναι ψέματα. Ο γάμος δεν παίζει ρόλο για να είσαι ευτυχισμένος», είπε ο ηθοποιός.

Στάθης Σχίζας: Έδωσε την δική του απάντηση για τον καβγά στα μπουζούκια με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Με την Αλεξάνδρα είναι περίεργα τα πράγματα. Αν την δω θα της πω ένα ”γεια”. Είναι όλα καλά με την Αλεξάνδρα μετά το σκηνικό σε βραδινή έξοδο», είπε μεταξύ άλλων ο Στάθης Σχίζας.

Ό,τι είναι να γίνει

Ο Δημήτρης Κατριβέσης και η Μαριάντα Πιερίδη τοποθετήθηκαν για την κρίση στον γάμο τους.
«Δεν νομίζω ότι σας αφορά τι θα πω με την Μαριάντα Πιερίδη. Είναι προσωπικά θέματα αυτά», δήλωσε ο Δημήτρης Κατριβέσης.

Ο άντρας μου είναι

«Ό,τι είχα να πω το είπα, δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο αυτό. Δεν υπάρχει κάποιο closing είτε θετικό, είτε αρνητικό, οπότε αφήστε με λίγο στην ησυχία μου και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Ο άντρας μου είναι. Έχει δικαίωμα να πει αυτό που θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει να πει», σχολίασε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Γενικά είναι όλο λίγο άβολο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Εξαρτάται η περίσταση για τη συγχώρεση. Κάθε μέρα έχουμε επικοινωνία με τον σύζυγό μου και με τον πρώην σύντροφο μου γιατί έχουμε και ένα μικρό παιδί», πρόσθεσε η Μαριάντα Πιερίδη.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Εξέφρασε τον προβληματισμό του για την προσωπική ζωή του.
«Με απασχολεί το θέμα του γάμου. Δεν έχω βρει ακόμη το τυχερό μου. Είμαι 4-5 χρόνια μόνος μου. Μου έχει λείψει να με πάρει κάποιος τηλέφωνο και να με ρωτήσει αν έφτασε», αποκάλυψε ο παρουσιαστής.

Τζόυς Ευειδή: Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την υποκριτική και για το κατά πόσο είναι δύσκολη δουλειά ή όχι.
«Το θεωρώ μεγάλο θαύμα που είμαι ακόμα σε αυτή τη δουλειά. Είναι πολύ δύσκολη δουλειά και έχω «μηδενίσει» πολλές φορές. Ποτέ δεν τα "χοντροπήρα" στην ζωή μου. Είχα χρήματα γιατί έκανα πολλές δουλειές παράλληλα», υποστήριξε η ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: