Η γνωστή Influncer και πλέον επιχειρηματίας μίλησε για το πώς μπήκε στην τηλεόραση, για τη δύσκολη σχέση με τον πρώην σύντροφό της, για την αποβολή και όλα όσα της έχουν «σύρει» μέχρι σήμερα οι τηλεοπτικές εκπομπές.

Η Super Κική για πρώτη φορά αποκάλυψε τι έγινε ακριβώς με την Ζήνα Κουτσελίνη στο «The 2night show», όταν η γνωστή παρουσιάστρια αποχώρησε ξαφνικά από το γύρισμα με τις «Σφήκες», οι οποίες απαρτίζονταν από την Influencer, την Χρύσα Κατσαρίνη και την Φελίσια Λαπάτη.

Η Super Κική για Ζήνα Κουτσελίνη

«Αν εγώ έχω κάποιο ταλέντο είναι ο αυθορμητισμός μου. Αν πω κάτι πετυχημένο είναι επειδή το έβγαλα από το μυαλό μου, αν είναι γραπτό δεν θα πετύχει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγαίνουν ελεεινά τα επεισόδια. Έρχεται η Ζήνα Κουτσελίνη με ένα ύφος… Εγώ αρχικά δεν ήξερα ποια είναι η Κουτσελίνη, δεν είχα ιδέα ποια είναι η χριστιανή. Μπαίνει μέσα, λέω κάτι θα είναι αυτή για να έχει αυτό το ύφος. Δεν το είχε με μένα το ύφος, το είχε αλλού…

Μας πρόσβαλε και πυροβολούσε

Ξεκίνησε μια κόντρα, λες και μας είχε πάρει τον γκόμενο. Δεν πολυμιλάω, βλέπω ότι προσβάλλει πολύ και λέω δεν γίνεται να την αφήσω έτσι και την προσβάλω πάρα πολύ. Πάρα πολύ, για την ηλικία της, ό,τι είχα στο μυαλό μου. Ήταν στον ρόλο μου να προσβάλλω τους καλεσμένους. Όμως μπήκε αυτή στον ρόλο και μας πρόσβαλε και πυροβολούσε με καλάσνικοφ.

Αυτή ήταν η απάντησή μου

Οι άλλες δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι γιατί ήξεραν ποια είναι. Εγώ δεν ξέρω γιατί υπήρχε αυτή η κόντρα και λέω τώρα θα σε διαλύσω. Της λέω αυτό που είναι να της πω… σηκώνεται, πετάει τα μικρόφωνα. Γυρνάει και μου λέει «άντε και εσύ κοριτσάκι μου να δω αν θα κάνεις ποτέ καριέρα». Της λέω "είμαι νέα ακόμα, κάτσε να φτάσω και εγώ στα γεράματα και θα την κάνω". Αυτή ήταν η απάντησή μου. Βγαίνει έξω τρέχοντας. Την άλλη μέρα Παναγία και Χριστέ μου. Με έπαιρναν δημοσιογράφοι και με ρωτούσαν που είσαι, που είναι το σπίτι σου, να σε βρούμε. Είναι η πρώτη φορά που έπαιξα στην τηλεόραση και με έσκαβαν βαθιά. Έλεγαν ότι σίγουρα φταίω εγώ…» τόνισε η Super Κική.

Super Κική για Γιώργο Λιάγκα

Το απόσπασμα μετά το 8:30
«Εγώ πολλά χρόνια τώρα, κράζω τον Λιάγκα και αυτός εμένα. Κύριε Λιάγκα, αν το δεις ποτέ αυτό, βλέπεις χριστιανέ μου ότι είναι ολοφάνερο τι έχει γίνει. Δεν ήταν κάτι κρυφό, δεν είμαστε εγκληματική οργάνωση με την κοπέλα και σκοτώνουμε άντρες. Ξέρεις τι έχει γίνει. Ξεπερνάει το αστείο, ξεπερνάει το αποκλειστικό σου, ξεπερνάει και τη δουλειά σου. Ξεπερνάει και τα 1000 ευρώ που θα βγάλεις τον μήνα σου. Αυτό δεν είναι αστείο.

Απλά εσύ με σιχαίνεσαι

Το να δίνεις βήμα σε έναν άνθρωπο που δεν είναι καλά, επειδή απλά εσύ με σιχαίνεσαι και καλά κάνεις που με σιχαίνεσαι. Δεν ταιριάζουμε ιδεολογικά. Δεν υπήρχε περίπτωση να σε δω να κινδυνεύεις, να είσαι κάτω και να έρθω να σε πατήσω με τα παπούτσια μου. Εδώ υπάρχει ένα όπα. Κράξε με από το πρωί έως το βράδυ, εδώ που δεν το κατάλαβε κανένας μιλάμε για δολοφονία και είσαι συνένοχος δολοφόνος […].

Βγάζω τα τριπλά λεφτά από σένα

Εδώ μιλάμε για ζωές, όχι για λεφτά. Θέλεις νούμερα; Θα έρθω στην εκπομπή να σου δείξω τον κ@@ μου. Γιατί δεν με καλείς εκεί αφού θες νούμερα; Δεν μπορείς να φανταστείς τι νούμερα θα κάνεις, αν έρθω εγώ εκεί. Βγάζω τα τριπλά λεφτά από σένα χωρίς να ξεφτιλίζομαι και να εκδίδομαι. Μόνη μου βγάζω τα χρήματά μου» ξέσπασε η γνωστή Influncer.

Η Super Κική αναφερόταν στο περιστατικό που συνέβη όταν εκείνη και η φίλη της πέρασαν από αυτόφωρο, εξαιτίας της κακοποίησης που φέρεται ότι άσκησαν σε πρώην σύντροφο της συνεργάτιδάς της. Ο άντρας αυτός έκανε μήνυση στις δυο γυναίκες, με συνέπεια να περάσουν το βράδυ τους στο Αστυνομικό Τμήμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Το απόσπασμα μετά το 42:30