Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «Πρωινού» βρέθηκε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου . Η ηθοποιός μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα, τόσο για το πρόβλημα που προέκυψε με την υγεία της, όσο και για την απόφασή της να μην συμμετέχει ξανά σε τηλεοπτική σειρά.


Για το πρόβλημα υγείας της 

«Εντάξει καλά είμαι, όπως αγωνιζόμαστε όλοι νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Πιστεύω στην ψυχική υγεία πάρα πολύ. Πιστεύω ότι όλα ξεκινάνε από το κομμάτι της ζωής. Εγώ βρέθηκα αντιμέτωπη με τα λάθη μου. Το μεγαλύτερο δεκανίκι μου είναι η πίστη. Αν με κρατάει κάτι στα πόδια μου σταθερά και να είμαι καλά, είναι η πίστη, είναι η οικογένεια και η αγάπη για τον συνάνθρωπο», εξομολογήθηκε η Βάνα Μπάρμπα.

Διαβάστε επίσης: Βάνα Μπάρμπα: «Επέλεξα να είμαι ο άντρας της ζωής μου» – Το πρόβλημα υγείας και η πίστη της


Για τα επαγγελματικά της σχέδια και την αποχή από την τηλεόραση

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της και την αποχή της από τα τηλεοπτικά δρώμενα, η Βάνα Μπάρμπα εξήγησε: «Σίριαλ δεν κάνω, δεν ξαναγυρίζω. Δεν μπορώ να είμαι, δεν αντέχω τον χρόνο…

Δεν μπορώ να βλέπω την άλλη να είναι 20 χρόνια μεγαλύτερή μου και τα κοντινά... Θα μου πεις, ο ηθοποιός δεν έχει ανάγκη, αλλά εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία των ηθοποιών που μπορώ να μάθω απ' έξω τη Μήδεια.

Εγώ πρέπει να είμαι η εικόνα μου και η εικόνα μου δεν μπορεί να είναι εκτεθειμένη στην καθημερινότητα, γιατί μεγάλωσα. Πρέπει να έχουμε το γνώθι σε αυτόν. Σε αυτήν τη χώρα τα σκοτώνουν τα άλογα όταν μεγαλώνουν, ειδικά αν είναι θηλυκά. Οι γυναίκες στα 50-55 είναι όπως έκαναν οι Σπαρτιάτες στον Καιάδα», καταλήγει η Βάνα Μπάρμπα.