Ο Στέφανος Κασσελάκης ζει πολύ κοντά με τον πρίγκιπα Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ στη Νέα Υόρκη, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1. 

Μάλιστα, εκτός αυτού, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ νοικιάζει εξοχικό στο Μαϊάμι, στην πολιτεία Φλόριντα των ΗΠΑ, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά. Επιπροσθέτως, έχει ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο, ένα εξοχικό που κοστολογείται στα 2 εκατομμύρια δολάρια και βρίσκεται εκτός Νέας Υόρκης. 



Συγκεκριμένα, ειπώθηκε πως ο Στέφανος Κασσελάκης νοικιάζει διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη που απέχει 320 μέτρα του διαμερίσματος που διαμένουν ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ στο «Μεγάλο Μήλο». Τους χωρίζουν τέσσερα οικοδομικά τετράγωνα, δηλαδή περίπου πέντε λεπτά με τα πόδια.

«Το σπίτι του ζεύγους Παύλου και Μαρί Σαντάλ είναι ιδιόκτητο, πρόκειται για ένα διαμέρισμα που ανήκε στην οικογένεια της Μαρί Σαντάλ πριν από τον γάμο της με τον Παύλο και το χρησιμοποιούν με τα παιδιά τους κατά την παραμονή τους στη Νέα Υόρκη», είπε ο Θάνος Βάγιος μέσα από «Το Πρωινό» στον ANT1.

Βέβαια, κανείς δεν ξέρει αν ο Στέφανος Κασσελάκης γνωρίζει τους γείτονές του. Ίσως μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, ο Στέφανος Κασσελάκης να μαθαίνει ότι κοντά του ζουν ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ «μέσα από την εκπομπή μας».



Στέφανος Κασσελάκης: Ψάχνει για σπίτι στην Ακρόπολη


Εκτός του διαμερίσματος στη Νέα Υόρκη και του εξοχικού στο Μαϊάμι, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, είναι σε αναζήτηση σπιτιού στο κέντρο της Αθήνας, όπου θα μείνει μαζί με τον σύντροφο του, Τάιλερ, και τη σκυλίτσα τους, Φάρλεϊ.

Το «Live News» αποκάλυψε ποιες περιοχές κοιτά ο κ. Κασσελάκης αλλά και το ποσό που είναι διατεθειμένος να δώσει για να έχει θέα την Ακρόπολη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται πως κοιτάζει διαμερίσματα που να διαθέτουν δύο υπνοδωμάτια και ιδανικά, εκτός από πλήρως ανακαινισμένα, να είναι και επιπλωμένα.

Για ένα σπίτι, λοιπόν, 120 τ.μ. η τιμή ανέρχεται στα 2.500 ευρώ τον μήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται να νοικιάσει και όχι να αγοράσει, καθώς η τιμή πώλησης θα ξεπερνούσε τις 400.000 ευρώ.



Στέφανος Κασσελάκης: Τον Οκτώβριο στην Αμερική

Μέχρι να βρουν τη νέα τους στέγη, ο Στέφανος Κασσελάκης και o Τάιλερ ΜακΜπεθ μένουν σε αυτήν την πολυκατοικία στο Μετς με όλη την οικογένεια.

Τον Οκτώβριο, λοιπόν, αναμένεται να ταξιδέψουν μέχρι την Αμερική για να μαζέψουν τα πράγματά τους και τις επόμενες μέρες και ο Τάιλερ θα ξεκινήσει εντατικά μαθήματα ελληνικών.

Την ώρα που οι γονείς του Στέφανου απομακρύνονται διακριτικά, στο πλευρό του παραμένει ο Τάιλερ, ο οποίος αναμένεται να έχει ρόλο-κλειδί στις εξελίξεις.

Οι ανέμελες βόλτες για καφέ και προπονήσεις ανήκουν πλέον στο παρελθόν, με τον Στέφανο Κασσελάκη να εμφανίζει μια αλλαγή στάσης όσο μπαίνει πιο βαθιά στα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

Στέφανος Κασσελάκης: Η εμφάνισή του με το Range Rover

Αυτή η εικόνα του Στέφανου Κασσελάκη να βγαίνει από το Range Rover για να μπει στην Κουμουνδούρου είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με εκείνη πριν από λίγες μέρες όταν οι δημοσιογράφοι τον κυνηγούσαν πηγαίνοντας προς τη στάση του μετρό.

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως σε έναν μήνα τον έχουμε δει με όλα τα μέσα. Να κυκλοφορεί πεζός, να βγαίνει από το μετρό, να ανεβαίνει σε μηχανές και να οδηγεί το μαύρο Χ2.

Πλέον θα κυκλοφορεί με το υπηρεσιακό αμάξι μάρκας Range Rover ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.