Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή τις δηλώσεις της Εβελίνας Νικόλιζα στο Happy Day, μοιράστηκε στον τηλεοπτικό αέρα μερικά από τα επικριτικά μηνύματα που δέχεται κατά καιρούς στα social media.

Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δέχτηκε ένα χυδαίο μήνυμα από γυναίκα, δασκάλα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στο οποίο και απάντησε.

Όσα αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε: «Το έχω κάνει κι εγώ πιο προσεκτικά. Μου έχει τύχει μία να μου γράψει κάτι πολύ χυδαίο. Μπήκα στο προφίλ της και είδα ότι είναι δασκάλα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης γιατί το έγραφε».


Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή της απάντησε: «Και της έγραψα κι εγώ ανοιχτά: “πόσο λυπηρό μια δασκάλα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, που εκπαιδεύει ψυχές και μικρά παιδιά, να μιλά με τόσο χυδαίο τρόπο. Ντρέπομαι πραγματικά”. Η τύπισσα μου έστειλε συγγνώμη», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Μία άλλη έχει τύχει να μου πει “καλά είσαι στον κόσμο σου, ο κόσμος πεινάει κι εσύ ανέβασες ότι ήσουν σε αυτό το κάλεσμα”. Μπήκα στο προφίλ της και είδα ότι ανέβασε που έφτιαχνε κέικ. Της είπα ότι “εσύ δεν ντρέπεσαι που ο κόσμος πεινάει και φτιάχνεις κέικ;”», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το βίντεο