Είμαστε ενθουσιασμένοι από τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Τάιλερ Μακμπέθ δήλωσε πως ο Στέφανος Κασσελάκης και ο ίδιος είναι ενθουσιασμένοι από τις εξελίξεις με τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και είπε πως η ζωή τους δεν ήταν μόνο γυμναστήριο και καφές.

Έχει αλλάξει η ζωή μας με ωραίο τρόπο

«Έχει αλλάξει η ζωή μας με ωραίο τρόπο, είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία, νομίζω ότι θα είναι ένα διασκεδαστικό ταξίδι και νομίζω ότι θα μας επιτρέψει να αποδείξουμε στη χώρα ότι έχουμε πολλά να προσφέρουμε».

Πώς περνάει τον χρόνο του στην Ελλάδα;

Στην ερώτηση για το πώς περνάει στην Ελλάδα, αφού ο Στέφανος Κασσελάκης λείπει διαρκώς από το σπίτι, είπε πως κι αυτός έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Όπως είπε, έχει τη δική του εταιρεία, για την οποία μπορεί να εργαστεί και από απόσταση.

Εργαζόμαστε όλη την ημέρα

«Είχαμε επαγγελματικές ζωές και πριν έρθουμε στην Ελλάδα, η ζωή μας δεν είναι γυμναστήριο και έξοδοι. Η ζωή μας δεν είναι όπως νομίζατε, μόνο γυμναστήριο και καφές. Εργαζόμαστε όλη την ημέρα. Είχαμε πολύ έντονες καριέρες μέχρι αυτή τη στιγμή και είμαστε προετοιμασμένοι για να συνεχίσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Τάιλερ Μακμπέθ.

Προσπαθούμε να έχουμε λίγη ιδιωτικότητα

Σχετικά με το πόσο έχει αλλάξει τώρα η ζωή τους, είπε πως «προσπαθούμε να έχουμε λίγη ιδιωτικότητα και να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με όλα».

Εξαιρετική ευκαιρία και για τους δυο μας

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα ζήσω στην Ελλάδα και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία και για τους δυο μας», κατέληξε ο Τάιλερ Μακμπέθ, ο οποίος δεν θέλησε να πει εάν μένουν στο σπίτι των γονιών του Στέφανου ή σε ξενοδοχείο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Στις Σπέτσες ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ θα τρέξει σε μίνι μαραθώνιο.