Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε ζωντανά στον Γιώργο Λιάγκα και στο Πρωινό για το περιστατικό με τη νεαρή γυναίκα που ανέβηκε στη σκηνή νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται, παρενοχλώντας τον. Το βίντεο που η ξανθιά κοπέλα προσπαθεί να τον φιλήσει στο stage έγινε viral στο TikTok.

Η απάντηση του Βαγγέλη Κακουριώτη


O Βαγγέλης Κακουριώτης, μιλώντας ζωντανά στον ΑΝΤ1, δήλωσε: «Επειδή ήταν η πρώτη μας εμφάνιση, είχαμε πάρα πολύ άγχος. Θυμήθηκα τι ακριβώς είχε συμβεί βλέποντας τα βίντεο. Για να είμαι ειλικρινής, η συγκεκριμένη κοπέλα δεν ήταν έντονη εξαρχής, κλιμακωτά άρχισε να γίνεται. Μας ξάφνιασε όλους. Είναι σεξουαλική παρενόχληση και μου έκανε εντύπωση ότι η παρέα της δεν αντέδρασε. Συνολικά πρέπει να διήρκεσε 4'-5'». «Δέχομαι τη συγγνώμη της, τηλέφωνο δεν με πήρε. Έχω δεχτεί σε μικρότερη ηλικία εκδηλώσεις θαυμασμού, που ήταν γεμάτες αγάπη και σεβασμό. Εδώ αισθάνθηκα άβολα, επειδή δεν υπήρχε σεβασμός και δεν μου αρέσει να με ακουμπάνε άνθρωποι που δεν τους ξέρω», πρόσθεσε ο Βαγγέλης Κακουριώτης.


Τα όσα είπε στην έντυπη OnTime και τη Σάσα Σταμάτη

 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Βαγγέλης Κακουριώτης μιλάει πρώτη φορά στην «ΟΝ time» για το περιστατικό: «Για αρχή θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε! Είδα σχόλια τα οποία ήταν πολύ σωστά τοποθετημένα γύρω από το ζήτημα. Εκείνη τη μέρα είχαμε πρεμιέρα στο “Tokyo”, υπάρχει δημιουργικό άγχος, ο κόσμος διασκέδαζε και προτεραιότητά μου ήταν να κρατήσω σε ένα σωστό πλαίσιο το επίπεδο διασκέδασης και να μη δώσω μεγάλη έμφαση σε αυτό που συνέβαινε. Εκτίμησα όλους τους παράγοντες. Η κοπέλα είχε καταναλώσει αλκοόλ και προσπάθησα να το χειριστώ με τον πιο ανώδυνο τρόπο, πράγμα που πιστεύω ότι κατάφερα. Δεν συνηθίζω να καταδικάζω τους ανθρώπους εύκολα, εκμεταλλευόμενος μια αμήχανη, ατυχή στιγμή τους. Όλοι ξέρουμε ότι όταν ένας άνθρωπος καταναλώνει αλκοόλ, η λογική του περιορίζεται και το ένστικτό του υπερτερεί. Θα μείνω στο ότι ήταν μια πολύ ωραία βραδιά και όλα τελείωσαν καλά. Πιστεύω ότι η κοπέλα έχει καταλάβει και βέβαια ανεξάρτητα από τις συνθήκες και τους παράγοντες που μεσολαβούν, δεν παύει να είναι ενοχλητικό κάτι τέτοιο. Ωστόσο, η παρέα της θα μπορούσε να την έχει προστατέψει».

Ο  Βαγγέλης Κακουριώτης αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο «TOKYO Τheatre Athens» μαζί με την Ιουλία Καλλιμάνη, όπου γίνεται πανικός.

Ο τραγουδιστής ανήκει στην Panik Records και το νέο τραγούδι του «Αγάπησέ με», σε στίχους Πάνου Ανδριτσάκη και μουσική Χρήστου Σαντικάι, ακούγεται πολύ.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κύπρο για τα γυρίσματα της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου που θα προβάλλεται στο Mega «Famagusta», όπου υποδύεται ένα νεαρό παιδί αγροτικής οικογένειας και πατέρας του θα είναι ο Γιάννης Μπέζος. Παράλληλα βρίσκεται στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου τραγουδιού του. O Βαγγέλης Κακουριώτης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από το συγκρότημα Boys ’n’ Noise.