Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», ο Μιχάλης Ζαμπίδης είπε πως τα δίδυμα παιδιά του είναι 15 μηνών και έχουν αρχίσει να επικοινωνούν.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης  απάντησε για τη νέα καθημερινότητα, δίπλα στις δίδυμες κόρες της, αλλά και στην καθημερινότητά του μετά τον γάμο του με τη Μαρία – Καρολίνα Ντάσιου.

Για τον γάμο και τις δίδυμες κόρες του


«Δεν έχω δει μεγάλες διαφορές μετά τον γάμο, ζούσαμε μαζί. Τα προγράμματά μου είναι απαιτητικά και γίνονται πιο απαιτητικά τώρα με τα δίδυμα. Με την Μαρία έχουμε καλή επικοινωνία, έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που μένει είναι η αγάπη, το δέσιμο και το κίνητρο να δίνεις το 100% στην οικογένειά σου», είπε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Για τους φόβους του


Όσο για τους φόβους του: «Η φοβία που έχω είναι να μην αποτύχω στους ρόλους που παίρνω πάνω μου στην πλάτη μου. Ειδικά ο ρόλος του πατέρα, που μπήκε τελευταία, αλλά και ο ρόλος μου ως σύζυγος. Με φοβίζει μην αποτύχω και θέλω να κάνω το μέγιστο για να φέρνω τα καλύτερα σενάρια στους ανθρώπους που περιμένουν από μένα», ανέφερε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Για την υποψηφιότητά του στις περιφερειακές εκλογές στη Νότια Αττική


Τέλος, ο  γνωστός αθλητής του kick box μίλησε για την υποψηφιότητά του στις περιφερειακές εκλογές στη Νότια Αττική στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά.