O διάσημος Γάλλος ηθοποιός, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, που βρίσκεται υπό έρευνα από το 2021 με την κατηγορία βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης κατά της ηθοποιού Σαρλότ Αρνούλ αρνείται όλες τις κατηγορίες περί βιασμού και λέει την «δικιά του αλήθεια», με μια δημόσια επιστολή.

Η Γαλλίδα, ηλικίας περίπου 22 ετών, υποστηρίζει πως ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ τη βίασε στο σπίτι του στο Παρίσι, στο 6ο διαμέρισμα της πρωτεύουσας, μεταξύ 7 και 13 Αυγούστου του 2018.

«Δεν μπορώ πλέον να συναινέσω σε όσα ακούω και διαβάζω για τον εαυτό μου τους τελευταίους μήνες», είπε ο διάσημος ηθοποιός. Στην ανοιχτή επιστολή που δημοσιεύθηκε αυτή την Κυριακή, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος βρίσκεται υπό έρευνα για βιασμό, λέει την «αλήθεια» του.

Ντεπαρντιέ: «Ποτέ, μα ποτέ δεν έχω κακοποιήσει γυναίκα»

«Ποτέ, μα ποτέ δεν έχω κακοποιήσει γυναίκα. Το να πληγώσω μια γυναίκα θα ήταν σαν να κλωτσήσω την ίδια μου τη μητέρα στο στομάχι», έγραψε. «Μια γυναίκα ήρθε μια φορά στο σπίτι μου και ανέβηκε στο δωμάτιό μου με τη θέλησή της. Τώρα λέει ότι βιάστηκε (…) Δεν υπήρξε ποτέ εξαναγκασμός, βία ή διαμαρτυρία μεταξύ μας», προσθέτει ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός βρίσκεται υπό έρευνα από το 2021 σε υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης κατά της ηθοποιού Αρνούλ. Τον Μάιο, απαγορεύτηκε στον ηθοποιό η προώθηση της τελευταίας του ταινίας, «Umami», για τον λόγο αυτό, ενώ αρκετές παραστάσεις του τραγουδιστικού σόου του διακόπηκαν από φεμινίστριες.