Στέλιος Χανταμπάκης, Λούκας Γιώρκας, Γιώργος Μανίκας και Βασίλης Σίμος μίλησαν στο «MEGA Καλημέρα» με αφορμή την διεξαγωγή ενός αγώνα ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για το ενδεχόμενο της παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Αγαπάω την τηλεόραση, ίσως κάποια στιγμή με ξαναδείτε. Είχα τηλεοπτικές προτάσεις αλλά δεν μου ταίριαζαν», είπε χαρακτηριστικά.

«Λίγο δύσκολο να με δείτε στην τηλεόραση, Ιδανικά θα ήθελα να κάθομαι και να μου έρχονται στο μαξιλάρι λεφτά» σχολίασε ο Γιώργος Μανίκας.

Για τη σχέση του με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την πατρότητα δήλωσε: «Με τον Δημήτρη έχω μεγαλώσει τον γιο μου. Το συζητάγαμε, είχε όνειρο να κάνει παιδί, είναι εκπληκτική οικογένεια με την Ιωάννα Τούνη, την αγαπάει πάρα πολύ Ελπίζω να είμαι όσο μπορώ δίπλα τους και δίπλα στον μικρό όσο μεγαλώνει».

Για τον έγγαμο βίο του μίλησε ο Λούκας Γιώρκας και τόνισε πως, «Μετά τον γάμο δεν έχει αλλάξει κάτι απλώς έχουμε πάρει την ευλογία του Θεού. Όλα στην ώρα τους τον ερχομό ενός παιδιού».

Αν υπάρχει σωστό τραγούδι θα ξαναπήγαινα στη Eurovision. Θα μπορούσα να είμαι στην κριτική επιτροπή ενός μουσικού show», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Ο Βασίλης Σίμος, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του «Survivor», μίλησε για την εκπομπή που θα συμμετάσχει.

«Λογικά θα είναι και ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή», αποκάλυψε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: