Λαμπερές παρουσίες και τα πιο γνωστά ονόματα του μόντελινγκ βρίσκονται στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας η οποία ολοκληρώνεται σήμερα.

Ανάμεσά τους Εύα Λονγκόρια, Καμίλα Καμπέγιο, Έλεν Μίρεν, Κένταλ Τζένερ αλλά και η δική μας Δούκισσα Νομικού.

Στα πλαίσια της καμπάνιας προώθησης καλλυντικών προϊόντων γνωστής εταιρείας, Δούκισσα Νομικού και Κένταλ Τζένερ είχαν την ευκαιρία να βρεθούν από κοντά, συνάντηση που κατέγραψε αποκλειστικά η κάμερα του «Πάμε Δανάη», εξασφαλίζοντας μια μοναδική συνέντευξη ενός από τα κορυφαία μοντέλα παγκοσμίως αυτήν την στιγμή.

Όσα αποκάλυψε για τη ζωή της

Η Κένταλ Τζένερ μίλησε για την οικογένειά της, την καριέρα της στη μόδα και αποκάλυψε τι κουβαλάει πάντα μαζί της στην τσάντα της.

Oι άνθρωποι κοντά μου με εμπνέουν πραγματικά

«Ο στενός μου κύκλος και οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μου με εμπνέουν πραγματικά, καθημερινά. Οι γυναίκες που θαυμάζω, ακόμη και οι άντρες, η μητέρα μου, η γιαγιά μου, οι αδερφές μου, είναι όλες πολύ δυνατές, είμαι πραγματικά ευγνώμων. Νιώθω δυνατή, έχω βέβαια τις μέρες μου όπως όλοι, είμαι και εγώ άνθρωπος στο τέλος της ημέρας. Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι καθημερινά είμαι καλά» είπε αρχικά η Κένταλ Τζένερ.

Πώς αντιμετωπίζει τις δύσκολες ημέρες;

«Όταν έχω τις μέρες μου νομίζω ότι έχω μάθει μέσα από αυτές πολλές προσωπικές τεχνικές, γιατί είναι διαφορετικές για τον καθένα, ώστε να ανεβάζω τον εαυτό μου και να του μιλάω. Νομίζω ότι να θυμίζεις στον εαυτό σου την ομορφιά σου και τη δουλειά σου, τόσο την εσωτερική όσο και την εξωτερική ομορφιά, την αξία σου και το ότι αξίζεις όμορφα πράγματα, το να έχεις ευγνωμοσύνη για τα πράγματα και τους ανθρώπους γύρω, σε κάνει να μην έχεις τόσες αρνητικές σκέψεις τόσο συχνά» είπε το γνωστό μοντέλο.

Το πλάνο για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές

«Είναι σχεδόν πάντα το ίδιο για εμένα και την οικογένειά μου. Περνάμε τα Χριστούγεννα στην Καλιφόρνια, είμαι συνήθως εκεί. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τις διακοπές γιατί ενθουσιάζομαι με το να βρίσκομαι σπίτι. Μου αρέσει πολύ να χαλαρώνω, να περνάω χρόνο με τα ζώα μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου» σημείωσε η Κένταλ Τζένερ.

Τι έχει η Κένταλ Τζένερ πάντα μέσα στην τσάντα της;

«Μέσα στην τσάντα μου έχω το ματ κραγιόν μου, το πορτοφόλι και το κινητό μου. Έχω πάντα γυαλιά ηλίου για κάθε φορά που θέλω να πηγαίνω κάπου incognito και τη φωτογραφική μου μηχανή» είπε κλείνοντας η Κένταλ Τζένερ.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: