Ο Μάριος Φραγκούλης έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη για φέτος στο «Πρωίαν σε είδον» και στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη συγγένειά του με τη Ρένα Βλαχοπούλου, την οποία δεν γνώριζει, αλλά και για τον Λουτσιάνο Παβαρότι.

Μάριος Φραγκούλης για την Ρένα Βλαχοπούλου

Ο Μάριος Φραγκούλης αρχικά δήλωσε: «Έβλεπα ελληνικές ταινίες. Αυτό που λέγανε “η ταινία του Σαββάτου”, ήταν το αγαπημένο μου. Η αγαπημένη μου ηθοποιός ήταν πάντα η Ρένα Βλαχοπούλου. Δεν το ήξερα ότι ήταν θεία μου. Οι γονείς μου δεν ήθελαν να την ενοχλήσω ή να πηγαίνω, γιατί ήξεραν ότι την λάτρευα…

Από 4 χρονών που βλέπαμε ταινίες στην Αθήνα, έβλεπα τη θεία Ρένα. Τη γνώρισα όταν ήμουν 9 χρονών. Πήγαμε σε μια καλοκαιρινή παράσταση, όπου χορογράφος ήταν ο Μεταξόπουλος και έρχεται και μου λέει “Μάριέ μου εσύ εισαι; Έλα εδώ να σε φιλήσω!”, λέω εγώ “γεια σας τι κάνετε;”, μου λέει η μητέρα μου είναι “θεία σου η Ρένα Βλαχοπούλου”. Με έπιασαν τα κλάματα, τα γέλια, δεν ήξερα πώς να φερθώ, έπαθα ένα σοκ.

Είναι πρώτη ξαδέρφη της μητέρας μου. Ο παππούς μου και η μητέρα της ήταν αδέρφια. Με ήξερε. Ήξερε από την οικογένεια ότι υπάρχει ένα μικρό παιδί που τραγουδάει, που είναι ζωηρό, που πρέπει να είναι ο νέος Μάριος Βλαχόπουλος», αποκάλυψε ο Μάριος Φραγκούλης.

Η απίστευτη γνωριμία με τον Λουτσιάνο Παβαρότι

Ο Μάριος Φραγκούλης μιλά για τη γνωριμία του με τον Λουτσιάνο Παβαρότι.

«Ζήτησα από τον Λουτσιάνο Παβαρότι αν μπορώ να έρθω σε επαφή μαζί του γιατί θέλω να σπουδάσω στη Νέα Υόρκη και αν μπορούσα να τον δω προσωπικά. Με κάλεσε στο σπίτι του, στο Central Park όπου τραγούδησα και ήταν πανέμορφα και όλα λευκά, βέβαια τα πόδια μου έτρεμαν.

Καθόταν στο γραφείο με κλειστά τα μάτια και όταν τον ρώτησα γιατί τα έχει κλειστά μου είπε “σκέφτομαι ότι αυτός ο τενόρος θα μου πάρει την καριέρα” και γελάσαμε», κατέληξε ο Μάριος Φραγκούλης.