Καλεσμένη στην εκπομπή Fay’s Time βρέθηκε η Αθηνά Μαξίμου την Τρίτη 3/10 με αφορμή τη συμμετοχή της στους «Πανθέους» του ΣΚΑΪ.

Η  Αθηνά Μαξίμου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά, αλλά και για την απόφασή τους με τον Αιμίλιο Χειλάκη να μείνουν έναν χειμώνα σε νησί, το οποίο κατάφεραν να κάνουν πέρυσι.

Αθηνά Μαξίμου για την τηλεοπτική της συνύπαρξη με τον Αιμίλιο Χειλάκη

«Είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε με κάμερα με τον Αιμίλιο. Πήγαμε να κάνουμε μία σκηνή και του είπα “έχεις συνειδητοποιήσει ότι είναι η πρώτη φορά που παίζουμε μαζί στην τηλεόραση;”. Βάλαμε τα γέλια γιατί πέραν του ότι είμαστε 19 χρόνια μαζί, έχουμε συνεργαστεί σε χιλιάδες πράγματα στο θέατρο. Απλά δεν έτυχε. Είμαι περισσότερο του θεάτρου και δυσκολευόμουν να κάνω παράλληλα τηλεόραση», είπε αρχικά η Αθηνά Μαξίμου.

«Πέρσι κάναμε ένα μεγάλο διάλειμμα, το μεγαλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου, πήγαμε στα Κύθηρα, χρειάζεται να το κάνει κανείς αυτό όταν μπορεί. Αγαπάμε πάρα πολύ τα Κύθηρα και ονειρευόμασταν να ζήσουμε έναν χειμώνα εκεί και πέρσι τα καταφέραμε. Άλλαξαν πολλά, παίρνεις απόσταση, ξεκουράζεται το μυαλό, η ψυχή και επίσης η ησυχία και η φύση είναι κάτι που δεν το ανταλλάσσω με τίποτα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Αθηνά Μαξίμου.

Για τους Πανθέους

Όσον αφορά τους Πανθέους, η Αθηνά Μαξίμου εξομολογήθηκε: «Νιώθω πάρα πολύ τυχερή, είναι σαν θέατρο, είναι πολύ αγαπημένοι συνάδελφοι, γενναιόδωροι, σεβαστικοί, κοιτιόμαστε στα μάτια που δεν είναι σύνηθες. Αυτό που εκτιμώ πάρα πολύ είναι ότι υπάρχει μια πάρα πολύ μεγάλη ευγένεια και καθρεφτίζεται στο αποτέλεσμα».