Μετά από 18 χρόνια σχέσης και την απόκτηση τριών παιδιών, ο Πάνος Καλλίδης και η Λεάννα Μάρκογλου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η γνωστή make up artist των επωνύμων μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Μένια Κούκου και αποκάλυψε την πρόταση γάμου, δείχνοντας το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε ο τραγουδιστής.

Η πρόταση γάμου που άργησε 18 χρόνια

«Ο Πάνος Καλλίδης με αποχαιρέτησε για το reality του ΣΚΑΪ με μια πρόταση γάμου. Πήγαμε σε μια εκκλησία που είχε ολονυκτία και μου λέει έχω μαζί μου το δακτυλίδι και το κουβαλάω δυο μήνες. Και μου το έδωσε! Μου έκανε πρόταση γάμου, δεν γονάτισε, ήρθε έκατσε δίπλα μου και μου έδωσε το κουτάκι. Μου είπε "Θέλω να γίνεις γυναίκα μου". Ήταν αμήχανο, δεν ήξερε πώς να το κάνει. Μέσα στο δακτυλίδι είχε γράψει τα αρχικά των παιδιών μας» αποκάλυψε η Λεάννα Μάρκογλου.

Πάνος Καλλίδης – Λεάννα Μάρκογλου

Δεν είναι κάτι που μας βιάζει

«Αυτό ήταν που με συγκίνησε πάρα πολύ και κλαίγαμε και οι δύο. Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου, δεν είναι κάτι που μας βιάζει. Κάποια στιγμή θα το κάνουμε για την ευλογία του Θεού. Οι κόρες μου είναι πάρα πολύ ευτυχισμένες» ανέφερε η Λεάννα Μάρκογλου.

Πάνος Καλλίδης – Λεάννα Μάρκογλου

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: