Μία μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου.

Η ΤΕΧΑΝ, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τη διοργάνωση, καλεί τους Θεσσαλονικείς για διασκέδαση στη «γιορτή της ανακύκλωσης», θέλοντας να στείλει ένα δυνατό μήνυμα για το περιβάλλον.

Ησυναυλία τουΚωνσταντίνου Αργυρού 



Η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού θα ξεκινήσει στις 21:00, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.


argiros

Την εμφάνισή τους στη σκηνή θα κάνουν επίσης κι άλλοι καλλιτέχνες, όπως ο Dj Αντώνης Δημητριάδης, η Ανδρομάχη, ο Ματθαίος Τσαχουρίδης και ο Rack. Τη συναυλία παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς.

H ΤΕΧΑΝ ανακοίνωσε, επίσης, πως οι 24 δημότες που θα συλλέξουν τα περισσότερα υλικά, από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου έως την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, θα κερδίσουν μεγάλα δώρα- έπαθλα, ως αναγνώριση της σημαντικής συμμετοχής τους στη διαδικασία της ανακύκλωσης, τα οποία είναι τα ακόλουθα:

1ο έπαθλο:

Τέσσερα (4) ηλεκτρικά ποδήλατα, για καθέναν από τους 4 δημότες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, που θα έχουν συλλέξει τα περισσότερα υλικά.

2ο έπαθλο:

Δέκα (10) action cameras, για καθέναν από τους 10 επόμενους δημότες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, που θα έχουν συλλέξει τα περισσότερα υλικά.

3ο έπαθλο:

Δέκα (10) smart watches, για καθέναν από τους 10 επόμενους δημότες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, που θα έχουν συλλέξει τα περισσότερα υλικά.