Σε νέα σχέση βρίσκεται τους τελευταίους μήνες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά τον χωρισμό της και είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ.

Το καλοκαίρι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δημοσίευσε φωτογραφίες με τον νέο της σύντροφο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το πρόσωπό του.

Στην εκπομπή Breakfast@Star, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου συμμετείχε στη στήλη της Μαίρης Αργυριάδου, Θάρρος ή Αλήθεια, και μίλησε πιο αποκαλυπτικά από ποτέ.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

«Η μεγαλύτερη κατινιά που έχω κάνει είναι να ψάξω το κινητό του αγαπημένου μου. Όταν ψάχνεις, κάτι βρίσκεις. Το ακριβότερο δώρο που έχω δεχθεί είναι το μονόπετρο που φοράω, θα έχουμε ευχάριστα. Στη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα εύχομαι βίον ανθόσπαρτον. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, δεν θα στήριζα κάποιες γυναίκες, θα απείχα. Κάνω συνέχεια unfollow, το τελευταίο που έκανα ήταν στην Ελευθερία Ελευθερίου. Κάνω το καλύτερο κρεβάτι, εννοώ ότι το στρώνω πολύ ωραία. Με πήραν για το “I’ m celebrity get me out of here”, τα λεφτά είναι 8.000 ευρώ την εβδομάδα. Τα υπολόγισα για ένα μήνα και δεν θα έβγαζα πολλά και το άφησα. Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand», αποκάλυψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.