Ο Ερμής σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού και οι σκέψεις, οι επικοινωνίες και οι επαφές της περιόδου περιστρέφονται γύρω από τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Η συμβιβαστική διάθεση με σκοπό την επίτευξη ισορροπιών θα κριθεί αναγκαία.

Κριός 21/3-20/4
Θα πρέπει να κάνεις έξυπνους και έμπειρους ελιγμούς στη δουλειά σου. Χρειάζεται όμως και προσοχή, καθώς κάποιοι στη δουλειά θα θελήσουν να σε παραπλανήσουν. Μην κάνεις καβγά. Δεν σε συμφέρει. Απομόνωσέ τους με πλάγιο τρόπο και πολιτική. Αν είσαι δεσμευμένος, απόλαυσε τη θαλπωρή του σπιτιού σου με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, απόφυγε επανασύνδεση.

Ταύρος 21/4 - 20/5
Μια νέα πρόταση σου φτιάχνει τη μέρα, αλλά να σκεφτείς τον όγκο δουλειάς για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Μην αφεθείς από ενθουσιασμό σε υποσχέσεις, οπότε τακτοποίησε τα πράγματα εξαρχής. Σκέψου επίσης αν αξίζει να αφήσεις ένα περιβάλλον όπου σε σέβονται. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δείχνει κατανόηση. Αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτει νέα γνωριμία.

Δίδυμοι 21/5 - 20/6
Θα σε τσιγκλάνε οι φιλοδοξίες σου, αλλά να εξετάσεις καλά κάθε νέα συνεργασία. Μην πείθεσαι εύκολα από κάποιους που λένε μόνο λόγια. Καλά σε συμβουλεύει ένας συνεργάτης σου να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που ξέρεις καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε έχει ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος, προσεγγίζεις νέο άτομο. Προχώρα και βλέπεις.

Καρκίνος 21/6 -22/7
Προχώρα δυνατά. Μια νέα πρόταση δεν κρύβει παγίδες, αλλά δες και τα ψιλά γράμματα για σιγουριά. Εμπιστέψου τη διαίσθησή σου και όχι λόγια τρίτων που μπορεί να δουλεύουν και υπόγεια. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε πολύ, γιατί το ταίρι σου αν συνεχίσεις να αδιαφορείς θα σου κουνήσει το μαντίλι. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία.

Λέων 23/7 - 22/8
Μια χαρά τα πας στη δουλειά και σου ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες. Οι φιλοδοξίες σου γιγαντώνονται, αλλά ίσως κάπου παραβλέψεις κάτι που αργότερα θα σου στοιχίσει στην τσέπη σου. Πρόσεξε και να ακούς τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις παρατήσει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ανατροπή σε γνωριμία σε απογοητεύει. Προχώρα.

Παρθένος 23/8 - 22/9
Να μην αφήσεις τρίτους να σε επηρεάσουν, γιατί σήμερα η κρίση σου δεν θα είναι και τόσο καλή. Άφησε να δεις πώς θα εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις. Άλλωστε έχεις δουλέψει πολύ όλο το προηγούμενο διάστημα, οπότε μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε εμπιστεύεται. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις νέο πρόσωπο.

Ζυγός 23/9 - 22/10
Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και πετυχαίνεις δύσκολους στόχους. Όμως μη ζυγίζεις και πάρα πολύ τα πράγματα, γιατί ίσως αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν. Αν είσαι δεσμευμένος, οργάνωσε ρομαντική βραδιά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία, αλλά δεν είναι αυτό που θέλεις. Πέρνα καλά, αλλά να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου.

Σκορπιός 23/10 - 21/11
Θα κοιτάξεις να οργανώσεις ένα παλιό σχέδιο στη δουλειά σου. Θα τα καταφέρεις, αλλά όχι και τόσο εύκολα όσο νομίζεις. Ζήτησε τη βοήθεια στενού συνεργάτη σου και βγες από το… καβούκι σου. Αν είσαι δεσμευμένος, «ζέστανε» τη σχέση σου. Υπάρχει «ρωγμή». Αν είσαι αδέσμευτος, πλησιάζεις πρόσωπο που θέλεις με επιτυχία. Ζήσε αυτό που σου προσφέρει.

Τοξότης 22/11 - 21/12
Η σημερινή μέρα σε ευνοεί, γιατί είσαι πολύ δυναμικός, αρκεί να μην επηρεαστείς από μεγάλα λόγια τρίτων προσώπων. Αν το κάνεις αυτό, θα παρατήσεις κάτι σίγουρο για κάτι αβέβαιο και θα το μετανιώσεις. Κάνε αυτό που ξέρεις καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει και περνάτε ένα ωραίο βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε.

Αιγόκερως 22/12 - 19/1
Πρόσεξε τους συμμάχους που θα επιλέξεις σε κάτι καινούργιο που ετοιμάζεις, γιατί κάποιοι δεν είναι και τόσο ειλικρινείς. Βασίσου σε πράξεις και όχι σε λόγια. Αν δεις εξαρχής ότι κάποιος φέρνει αντιρρήσεις, μην επιμείνεις. Ευτυχώς η έμφυτη επιφυλακτικότητά σου σε σώζει. Αν είσαι δεσμευμένος, βάλε λίγο ρομαντισμό στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

Υδροχόος 20/1 - 18/2
Να μη βλέπεις τα πράγματα με την υπεραισιοδοξία που σε διακρίνει. Κλείσε παλιούς οικονομικούς λογαριασμούς στη δουλειά σου και ύστερα αποφάσισε για κάτι καινούργιο. Να θυμάσαι ότι δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτάκι σού ανεβάζει τη διάθεση.

Ιχθύες 19/2 - 20/3
Μην εμπιστευτείς κάποιους που θα σου τάξουν λαγούς με πετραχήλια. Ακολούθησε πιο ρεαλιστικούς στόχους. Το καλύτερο είναι να ασχοληθείς σοβαρά με ήδη υπάρχοντα προβλήματα στη δουλειά. Θα σε βοηθήσει ένας έμπιστος συνεργάτης σου. Αν είσαι δεσμευμένος, σε ζώνουν αδίκως οι αμφιβολίες. Να δείξεις εμπιστοσύνη. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέος έρωτας.