Σε πελάγη μεγάλης ευτυχίας πλέουν ο Πύρρος Δήμας και η αγαπημένη του Αφροδίτη Σκαφίδα, καθώς σε περίπου έξι μήνες θα κρατήσουν αγκαλιά το πρώτο τους παιδί, το πέμπτο κατά σειρά για τον Πύρρο Δήμα. Όπως αποκάλυψε πρώτη η «ON time», η γνωστή αθλήτρια και πρώην παίκτρια του «Survivor» διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, οι προτάσεις για κουμπαριά «έπεσαν βροχή».

Ο Αντώνης Ρέμος κουμπάρος του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα

Άνθρωποι από τον αθλητικό, τον πολιτικό και τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και φίλοι του ζευγαριού, έσπευσαν να εκφράσουν την επιθυμία τους να γίνουν κουμπάροι και ιδιαίτερα νονοί του μωρού. Ανάμεσα στις προτάσεις είναι κι εκείνη του Αντώνη Ρέμου, η οποία είναι και η επικρατέστερη για τη διπλή κουμπαριά, δηλαδή το γάμο και τη βάπτιση του μωρού. Όπως είναι γνωστό, ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος είναι φίλος του Πύρρου Δήμα επί σειρά ετών.

Ακόμα όμως είναι πολύ νωρίς, καθώς θα προηγηθεί ένας πολιτικός γάμος και μετά τη γέννηση του μωρού θα ρυθμιστούν όλα. Ενθουσιασμένα με την είδηση είναι και τα τέσσερα παιδιά του Πύρρου Δήμα, τα οποία έχει αποκτήσει με την Αναστασία, που έφυγε από τη ζωή το 2018, καθώς εκείνα έμαθαν πρώτα τα ευχάριστα νέα. Ιδιαίτερα χαρούμενος είναι ο 13χρονος Νικόλας, ο οποίος μένει μαζί με το ζευγάρι.

ΦΩΤΟ NDP
*Δημοσιεύθηκε στην έντυπη On Time την Πέμπτη 5/10