Μέρα αδυναμίας, κούρασης και εξασθένησης ιδιαίτερα για Ζυγούς αλλά και Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου όπου δεν μπορείτε να συντονίσετε εύκολα το πρόγραμμά σας. Η ανάγκη να περιφρουρήσουμε ότι αγαπάμε, είναι τονισμένη.

Κριός 21/3-20/4
Να προσέξεις τη συμπεριφορά σου στους συναδέλφους σου γιατί είσαι απότομος. Όταν θα τους χρειαστείς και εκείνοι θα σου σφυράνε ανέμελα. Εξάλλου, έχεις ανάγκη από δικούς σου ανθρώπους γιατί έχεις βιώσει αρκετές «προδοσίες» στη δουλειά. Τα επαγγελματικά σου θέλουν προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος άσε τις ανασφάλειες. Αν είσαι αδέσμευτος ρίξε το πήχυ των απαιτήσεών σου.

Ταύρος 21/4 - 20/5
Καλά κάνεις και δεν σπαταλάς την ενέργειά σου σε ανούσιες λυκοφιλίες που δεν σου προσφέρουν απολύτως τίποτα. Tα επαγγελματικά σου πάνε καλά, οπότε μπορείς να κάνεις επιλογές. Εξάλλου και οι νέες σου γνωριμίες πρέπει να είναι αξιόλογες. Να δείξεις κατανόηση στις ανησυχίες που έχει το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία σε απογειώνει.

Δίδυμοι 21/5 - 20/6
Θα είσαι αρκετά δυναμικός και αυτό ίσως ενοχλήσει κάποιους. Κάνε τη δουλειά σου και χρησιμοποίησε την ευγλωττία σου για να κατακτήσεις όσους σε κρατάνε μακριά. Μη βιάζεσαι για την επιτυχία, γιατί κάπου θα σκοντάψεις. Ακολούθησε τις συμβουλές καλού σου συνεργάτη. Αν είσαι δεσμευμένος μην το παίζεις ανεξάρτητος. Αν είσαι αδέσμευτος ένα φλερτ δεν θα έχει επιτυχία.

Καρκίνος 21/6 -22/7
Έχεις κουράσει με την γκρίνια και τη μουρμούρα σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να δεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Μόνο έτσι θα ξεχωρίσεις. Κοίταξε να διορθωθείς γιατί θα χάσεις πολύ καλές επαγγελματικές ευκαιρίες. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος κυριαρχούν οι φόβοι σου.

Λέων 23/7 - 22/8
Να θυμάσαι ότι δεν είναι σωστό να παίρνεις την μπουκιά από το στόμα των άλλων. Αν το κάνεις θα έρθει η σειρά σου να σου φερθούν και οι άλλοι έτσι και δεν θα σου αρέσει. Μην είσαι μοναχοφάης, όπως λέει και ο λαός μας. Αν είσαι δεσμευμένος μη δυναμιτίζεις τη σχέση σου γιατί θα κάνει φτερά ενώ αν είσαι ελεύθερος μην έχεις πολλές απαιτήσεις

Παρθένος 23/8 - 22/9
Ξέρεις να δουλεύεις σκληρά οπότε θα βρεις τρόπο να κλείσεις τρύπες που δεν σε αφήνουν να πας μπροστά επαγγελματικά. Προχώρα δυναμικά και εμπιστεύσου παλιούς συνεργάτες. Ήδη έχεις κάνει καλή δουλειά οπότε μην απογοητευθείς από μια αναποδιά. Αν είσαι δεσμευμένος εμμένεις σε λεπτομέρειες που στενοχωρούν το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις.

Ζυγός 23/9 - 22/10
Ευκαιρίες θα έχεις επαγγελματικά, αρκεί να μην τσαλαβουτάς από εδώ κι από εκεί δείχνοντας απογοητευμένος γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Στηρίξου σε παλιούς δοκιμασμένους συνεργάτες σου, στην εμπειρία σου και το ένστικτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος εκφράζεις έντονα συναισθήματα στο ταίρι σου και το χαροποιείς. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις αρκετά ψυχικά σκαμπανεβάσματα.

Σκορπιός 23/10 - 21/11
Να κοιτάξεις να βρεις τους κατάλληλους συνεργάτες και σταμάτα να νομίζεις πως θα τα καταφέρεις όλα μόνος σου. Με το να κλείνεσαι στο καβούκι σου δεν διορθώνεις κάτι. Ανάλαβε δράση. Αν είσαι δεσμευμένος ανοίξου στο ταίρι σου. Θα σε στηρίξει. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία, αλλά είσαι διστακτικός γιατί σε έχει απορροφήσει η δουλειά.

Τοξότης 22/11 - 21/12
Με τόσο άγχος που κουβαλάς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις ένα σοβαρό λάθος στη δουλειά σου. Μια πρόταση για να κάνεις κάτι καινούργιο θα σε απασχολήσει - και δικαίως. Καλό είναι όμως πρώτα να ολοκληρώσεις άλλες δουλειές, πριν ανοιχτείς σε κάτι καινούργιο. Αν είσαι δεσμευμένος μην αρχίζεις ζήλιες, ενώ αν είσαι αδέσμευτος κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Αιγόκερως 22/12 - 19/1
Σταμάτα να τα περνάς όλα από κρησάρα. Μια πρόταση ενός καλού σου συνεργάτη δεν μπορεί να περιμένει, γιατί οι ανταγωνιστές είναι πολλοί. Άλλωστε, πρέπει να βρεις τρόπους αύξησης του εισοδήματός σου. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά. Κάνε σωστό προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος ένα νέο πρόσωπο θέλει να αλλάξει τη ζωή σου.

Υδροχόος 20/1 - 18/2
Ένας συνεργάτης σου θα σε πιέσει στη δουλειά. Μην τσακωθείς. Προσπάθησε να βρεις λύση με τον διάλογο και χωρίς να διαλύσεις μια συνεργασία που σου είναι πολύτιμη. Χρειάζεσαι συμμάχους, όχι εχθρούς. Οι ανταγωνιστές σου δεν αστειεύονται. Να δείξεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος ψάξε μέσα σου τι πραγματικά θέλεις κι ύστερα κυνήγησέ το.

Ιχθύες 19/2 - 20/3
Λες πολλά και σε έχει πιάσει πάλι η ονειροπόληση. Αυτό δεν σε συμφέρει, γιατί και εσύ θα έχεις
πρόβλημα στη δουλειά και οι συνεργάτες σου θα χάσουν την εμπιστοσύνη τους σε σένα. Μια
αναποδιά σε μια συνεργασία δεν θα την αποφύγεις. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει.
Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις ζητώντας ζεστασιά.