Η Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε για τα καλά στο κανάλι της στο Youtube και σχεδόν κάθε βδομάδα μας δείχνει στιγμές από την καθημερινότητά της.

Στο τελευταίο της βίντεο η πρώην παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έκανε ένα Q&A με την αδερφή της Αλίκη, με τις δυο γυναίκες να απαντούν στις ερωτήσεις των θαυμαστών τους.

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε φυσικά για την κόρη της, Ολίβια, για τη νέα καθημερινότητά της ως μητέρα και αποκάλυψε το χρονικό της σχέσης της με τον Ίαν Στρατή.

Για τη δίδυμη αδερφή της Αλίκη:

«Πρώτη στη λίστα που έχω εμπιστοσύνη να αφήνω τη μικρή –μετά τον μπαμπά της, προφανώς– είναι η αδερφή μου, η Αλίκη. Ο πρώτος άνθρωπος που μπορώ να πω με κλειστά τα μάτια "κράτα λίγο το παιδί" και να μη χρειαστεί να πω κάτι άλλο. Ταιριάζουμε πάρα πολύ στην ενέργεια σαν άνθρωποι, δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Θα προσέξει όσα θα πρόσεχα εγώ», αποκάλυψε η Μαίρη Συνατσάκη για τη δίδυμη αδερφή της.

«Πραγματικά ας μας πει κάποιος που το έχει ξαναζήσει, πότε συνηθίζεις ότι έρχεται ένα μωρό στην εξίσωση της ζωής; Εγώ δεν το έχω συνηθίσει να πω ότι μου φαίνεται οικεία η εικόνα, δειλά δειλά τώρα που περνάω από τον καθρέφτη και την κοιτάω», εξομολογήθηκε η ευτυχισμένη μητέρα.

Μαίρη Συνατσάκη


Δεν υπάρχει ακόμη ισορροπία

«Δεν έχω κάνει ακόμη πράγματα που είναι για μένα. Δεν πάω πιλάτες, ενώ θα έπρεπε. Για νύχια πάω μαζί με τη μικρή. Μια φορά είχα πάει για φαγητό με τον Ίαν και δυο-τρεις φορές με τα παιδιά. Ακόμη αυτό δεν το έχω βρει. Δεν υπάρχει ακόμη ισορροπία, όλα είναι υπέρ της μικρής, με βάση εκείνη και τον ύπνο της. Σε τρία χρόνια πιστεύω ότι θα το βρω», τόνισε η πρώην παρουσιάστρια.

Μαίρη Συνατσάκη

Πότε γνωρίστηκαν πρώτη φορά;

«Πρωτογνωριστήκαμε στο HAIR το 2018. Μετά κάναμε και το Cats μαζί. Μου άρεσε… Είχα μια single περίοδο εκείνη τη φάση, εγώ, ο άνθρωπος είχε σχέση και το κρατούσα για μένα. Γενικά είναι πολύ κλειστός άνθρωπος άμα τον συναναστραφείς, δεν είναι ο έξω καρδιά που θα μιλήσει. Είχαμε κρατήσει μια ελάχιστη επαφή, μετά προέκυψε και κάναμε και μεταγλώττιση σε μια παιδική ταινία. Μετά πήγε στο YFSF και μπορεί να του έστελνα κάθε Κυριακή.

Μαίρη Συνατσάκη

Η δεύτερη καραντίνα μάς βρήκε μαζί

Μετά όμως βρεθήκαμε ξανά στο HAIR και έτυχε να είμαστε μονάχοι… Ας πούμε ότι η δεύτερη καραντίνα μάς βρήκε μαζί. Είχα μια αίσθηση εφηβείας και έλεγα άσε μην μπλέξουμε και στενοχωρηθούμε. Τελικά έγιναν λίγο γρήγορα τα πράγματα. Αν είναι κάτι να συμβεί, θα βρεθεί ο χρόνος στη ζωή των ανθρώπων να συμβεί. Θυμάμαι το συναίσθημα που είχα και έλεγα πολύ ωραίος, αλλά πολύ τρελούλης τώρα, άσ' τον. Στην πρώτη φάση που τον γνώρισα. Μετά τον είδα να αλλάζει, να ωριμάζει… Είπα ας πάμε κι ας βγει και σε κακό», εξομολογήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: