Δηλώσεις στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε προτάσεις για τηλεοπτικά πρότζεκτ, τα οποία όμως απέρριψε, ενώ σχολίασε και το unfollow της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Δεν μετάνιωσα που ξεκίνησα από ριάλιτι

«Δεν μετάνιωσα σε καμία περίπτωση που ξεκίνησα από ένα μουσικό ριάλιτι. Είναι ένας τρόπος να σε γνωρίσει ο κόσμος αλλά και άτομα από τον χώρο. Κάτι με μουσική θα ήθελα να κάνω τηλεοπτικά. Παλαιότερα είχα κάποιες προτάσεις», είπε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

O Λιάγκας την μπερδεύει με τη Ζόζεφιν

Ερωτώμενη για τον Γιώργο Λιάγκα που δήλωσε ότι την μπερδεύει με τη Ζόζεφιν, καθώς μοιάζουν, η Ελευθερία Ελευθερίου απάντησε με κάθε ειλικρίνεια. «Μίλησα με τον Λιαγκα γι' αυτό. Ίσως μας μπερδεύει επειδή είμαστε πιο μικροκαμωμένες, είναι και το στυλ μας».

Ελευθερία Ελευθερίου

Για το unfollow της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου:

«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Καμιά φορά, πολλά πράγματα τροφοδοτούνται γύρω από ένα σκάνδαλο και κάτι που θέλουν να δώσουν βάση για να σχολιαστεί», αρκέστηκε να πει η τραγουδίστρια.

Ελευθερία Ελευθερίου

Για την προσωπική της ζωή:

«Δεν αναζητώ έναν άνθρωπο να κάνω οικογένεια. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου ειναι να δώσω πράγματα στη δουλειά μου και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους», είπε στο τέλος η Ελευθερία Ελευθερίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: