Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Μαρία η άσχημη» μίλησαν στο «Πάμε Δανάη» και και περιέγραψαν άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα.

Μάγδα Τσαγγάνη και Φώτης Σπύρος ξανασυναντιούνται μετά από 15 χρόνια και θυμούνται ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς του MEGA.

Θυμάμαι τα πάντα

«Ο Φώτης με φώναζε και με φωνάζει μαμά. Θυμάμαι τα πάντα από την πρώτη μας σκηνή, μέχρι και τα ρούχα που φορούσα. Στον δρόμο με έλεγαν μαμά του Νικόλα» είπε αρχικά η Μάγδα Τσαγγάνη.

Δε διάβαζα ποτέ τα λόγια μου

«Το άσχημη είναι ένας χαρακτηρισμός, για κάποιο λόγο το λες. Τα μισά έργα τέχνης δεν θα έπρεπε να υπάρχουν με την λογική του political correct. Ήταν το σπίτι μας η σειρά, περνούσαμε πολύ ωραία. Δε διάβαζα ποτέ τα λόγια μου, απλώς τα έλεγα. Ήταν τίμιο σίριαλ, γι’ αυτό κι έγινε επιτυχία. Πάντα ήθελα να παίξω σε παραμύθι κι αυτή είναι η ιστορία του ασχημόπαπου» - «Nόμιζα ότι παίζω στο Χόλιγουντ με όλο το μυστήριο», αποκάλυψε ο Φώτης Σπύρος από την πλευρά του.

Μαρία η άσχημη

Η Αγγελική Δαλιάνη κρυβόταν

Για την Αγγελική Δαλιάνη και την «νέα» εμφάνισή της στην σειρά αλλά και για τον ρόλο της, η Μάγδα Τσαγγάνη ανέφερε περισσότερες πληροφορίες. «Η Αγγελική Δαλιάνη κρυβόταν, ήταν στο συμβόλαιο της. Ο ρόλος μου δεν υπήρχε και τον πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Ρήγας. Πέρασα αγωνίες και άγχη, άλλα ήταν ωραία δουλειά. Έμπαινα σε ζαχαροπλαστείο και μου έλεγαν “αγοράζετε γλυκά από εμάς;”».

Τρελάθηκα όταν κάναμε 32%

«Τρελάθηκα όταν κάναμε 32% στο πρώτο επεισόδιο. Το τραγούδι του Κραουνάκη ήταν συγκλονιστικό. Έκανα την Μάγδα να γελάει συνέχεια και σταματούσαμε το γύρισμα», συμπλήρωσε ο Φώτης Σπύρος.

Μαρία η άσχημη

Δεν κάναμε ένα εξώφυλλο με τον Φώτη

«Έλεγαν ότι το σίριαλ ήταν φτωχή παράγωγη. Έχω παράπονο που δεν κάναμε ένα εξώφυλλο με τον Φώτη τότε. Είχε δώσει ρεσιτάλ ηθοποιίας ο Φώτης στην σκηνή με τον πάτερα του. Μου είπε ο σκηνοθέτης “θα κλάψεις πραγματικά” και έτρεχαν τα δάκρυα. Την τελευταία μέρα γυρισμάτων έκλαιγα κρυφά», σημείωσε κλείνοντας η Μάγδα Τσαγγάνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: