Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Μέμος Μπεγνής.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, την προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου μετά την επανεκλογή του, κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Τα ευτράπελα πάνω στην σκηνή

«Έχει τύχει να σταματήσω παράσταση φωνάζοντας, ωρυόμουν, και να πω τη λέξη "σκάστε". Αυτό που με εκνευρίζει πάρα πολύ είναι το κινητό. Έχω "καρφώσει" γνωστό πολιτικό που μιλούσε στο κινητό. Μου έχουν συμβεί πολλά ευτράπελα πάνω στην σκηνή».

Οι παραστάσεις που συμμετέχει:

Ο δημοφιλής ηθοποιός μέχρι τις αρχές του Ιανουαρίου θα βρίσκεται στην παράσταση «Βότκα μολότοφ» και έπειτα στην παράσταση «Από Σμύρνη - Σαλονίκη» της Μιμής Ντενίση.

Για το αν θα έκανε τηλεόραση;

«Θέλω πολύ να παρουσιάσω είτε εκπομπή είτε τηλεπαιχνίδι. Ίσως το κάνω του χρόνου, έχω μιλήσει για αυτό».

Απαράδεκτο και τραγικό

Ο ίδιος αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που κατά καιρούς έχουν γραφτεί για αυτόν και τον έχουν ενοχλήσει.

«Έχουν γράψει για εμένα ότι έπεσα με τη μηχανή και είμαι σοβαρά στο νοσοκομείο ενώ δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Με πήραν κλαίγοντας η αδερφή μου και η μητέρα μου να δουν αν είμαι καλά» σημείωσε ο Μέμος Μπεγνής.

Μέμος Μπεγνής

Για τις δηλώσεις Κασσελάκη - Μπέου:

Ο αγαπημένος ηθοποιός τοποθετείται και για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά του στέφανου Κασσελάκη.
«Η επανεκλογή Μπέου είναι κάτι απαράδεκτο, κατάπτυστο και τραγικό. Αυτοί οι άνθρωποι είναι τραγικοί. Δεν μπορείς να μιλάς έτσι στον κόσμο που σε ψηφίζει. Αυτά είναι ρητορικές μίσους, ρατσισμός, ομοφοβία, ασέβεια, αμορφωσιά» τόνισε ο ηθοποιός.

Θεωρώ τη μονογαμία παρά φύση

Για την προσωπική του ζωή λέει: «Δε θεωρώ προδοσία το να πας με κάποιον άλλον, θεωρώ τη μονογαμία παρά φύση. Μια ζωή την έχουμε, δε θα ζήσουμε όπως θέλουμε; Είναι δυνατόν να βάζουμε φραγμούς στη ζωή μας;» αναρωτήθηκε τέλος ο Μέμος Μπεγνής.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: