Η Μαρίνα Ασλάνογλου, με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Σκηνές από έναν γάμο», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τη δική της καθημερινότητα μέσα στον γάμο της με τον Δημοσθένη Πέππα.

Η γνωστή ηθοποιός, Μαρίνα Ασλάνογλου, μεταξύ άλλων, μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον γιο της, ενώ αναφέρθηκε στη διαδικασία της εξωσωματικής και την απόφασή της να το μοιραστεί με το κοινό.

Μαρίνα Ασλάνογλου για τον γιο της

«Προσπαθώ να έχω ποιοτικό χρόνο τουλάχιστον με το παιδί μου. Τις ώρες που το βλέπω τα ξεχνάω όλα και μου φεύγει η κούραση, όλο το στρες. Το βλέπω να κοιμάται, το αγκαλιάζω και σα να… ξαναφορτίζω. Είναι όλη μου η ζωή, η ανάσα μου…», είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Μαρίνα Ασλάνογλου για την εξωσωματική

Όσο για την περίοδο της εξωσωματικής: «Πέρασα δύσκολα, ήταν ένας δικός μου αγώνας που τον κατάφερα και νιώθω πολύ περήφανη για εμένα. Αυτό που έλεγα σε όλες τις γυναίκες που μου στέλνανε μηνύματα είναι πως είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Δεν τα παρατάμε. Προχωράμε και τίποτα δεν γίνεται από την πρώτη φορά», ανέφερε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Μαρίνα Ασλάνογλου για την εξωτερική της εμφάνιση

Και κατέληξε για την εξωτερική της εμφάνιση: «Δεν με νοιάζει πώς θα είναι το πρόσωπό μου ή το σώμα μου. Έχω υπάρξει και με περισσότερα κιλά και με λιγότερα κιλά. Το θέμα είναι να περνάς καλά, να ευχαριστιέσαι αυτό που κάνεις», είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου στην κάμερα του Mega.