Η Καίτη Γαρμπή έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στον Διονύση Σχοινά, ο οποίος πρόσφατα είχε τα γενέθλιά του, καθώς και στον συνάδελφό της, Βασίλη Καρρά.

Η τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή  μίλησε στο «Πρωινό» κι αρχικά, αποκάλυψε το δώρο που έκανε στον σύζυγό της.

Για τον Διονύση Σχοινά

«Στον Διονύση Σχοινά έκανα δώρο την αγάπη μου και πράγματα, που δεν λέγονται», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον Βασίλη Καρρά

Στη συνέχεια, μίλησε για τον Βασίλη Καρρά και τη μάχη που δίνει για την υγεία του.

«Μαθαίνω από φίλους για την υγεία του, δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του. Προσευχόμαστε όλοι, τον αγαπάμε, τον λατρεύουμε. Ανησυχούμε πολύ. Ελπίζω να ξεπεράσει ό,τι κακό συμβαίνει. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου», δήλωσε η Καίτη Γαρμπή.

Να σας θυμίσουμε ότι Στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, ο Βασίλης Καρράς χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, λόγω σοβαρού προβλήματος με την υγεία του. Το χειρουργείο είχε προγραμματιστεί ένα μήνα πριν και μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος που είχε ακυρώσει τη συνεργασία του με την Πάολα στο «Fever».

Όλα ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2022, όταν ο τραγουδιστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά την εμφάνισή του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Παθολογική Κλινική. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του. Αμέσως του χορηγήθηκαν ορός και φαρμακευτική αγωγή, με το γνωστό καλλιτέχνη να είναι κάθετος ως προς το γεγονός πως η εμφάνιση στο κέντρο διασκέδασης δεν θα ακυρωθεί. «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον κρεμάσω. Επίσης, δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε γρήγορα» έλεγε στους γιατρούς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.