Η γνωστή και αγαπητή ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου περνάει δύσκολες στιγμές, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα «ON time».

Σταμάτησε η καρδιά κι έβαλα βηματοδότη

«Το καλοκαίρι ήμουν στο χωριό, στα Σιταράλωνα, στη λίμνη Τριχωνίδα. Έπαθα κολάπσους (collapsus), σταμάτησε η καρδιά κι έβαλα βηματοδότη. Είμαι χάλια. Είμαι σε μετεγχειρητική κατάσταση. Έχει πέσει ο αιματοκρίτης μου. Είμαι ξαπλωμένη. Έκανα εγχείρηση, έβαλα βηματοδότη» αποκάλυψε η Έφη Παπαθεοδώρου.

Σε ερώτησή ποιοι άνθρωποι ήταν κοντά της αυτές τις δύσκολες μέρες, η ηθοποιός απάντησε: «Έχω την αδελφή μου και το γαμπρό μου. Ήταν και είναι οι δικοί μου άνθρωποι δίπλα μου».

Ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους, στον οποίο το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε καλύτερα και τη λάτρεψε, ήταν εκείνος της Θεοπούλας στη σειρά «Στο Παρά Πέντε».

Έφη Παπαθεοδώρου
Η Έφη Παπαθεοδώρου στο ρόλο της Θεοπούλας και η Ειρήνη Κουμαριανού στο ρόλο της Σοφίας ήταν οι δύο απίθανες γιαγιάδες, που έμειναν αχώριστες μέχρι και την τελευταία στιγμή, με ατάκες που έως και σήμερα έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη μας. Μετά τη συγκεκριμένη κωμική σειρά, η Έφη Παπαθεοδώρου συνέχισε να ασχολείται έως και σήμερα με το χώρο της υποκριτικής και τα έχει καταφέρει πολύ καλά.

Έφη Παπαθεοδώρου