Για την αγάπη της στην τηλεόραση αλλά και τη δουλειά της μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη, την οποία και παρακολουθούμε μέσα από τη σειρά, Οι Πανθέοι, στην Φαίη Σκορδά.

Οι δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη


Η ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη παραδέχτηκε πώς η δουλειά της είναι η ζωή της από την οποία και αντλεί πολλή ενέργεια. Αν και παλαιότερα έβαζε πιο πάνω το θέατρο, με τα χρόνια ήρθε στην ίδια θέση και η τηλεόραση.

«Πάντα δουλεύω πολύ, ταλαιπωρώ τον εαυτό μου. Έχω μια βουλιμία με τη δουλειά και από την άλλη μεριά με κρατά πολύ ζωντανή.
Η ζωή μου ήταν η προσωπική μου ζωή και η οικογένειά μου. Πλέον είναι οι φίλοι μου και η δουλειά μου. Οι φίλοι μου είναι φίλοι ζωής.
Τη δουλειά μου την κάνω με πολύ μεράκι, δεν έχει φύγει ακόμη! Μου δίνει πολλή χαρά το να υπάρχω στην σκηνή, να νιώσω τους ανθρώπους, είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

Η Κάτια Δανδουλάκη συνέχισε: «Νιώθω πιο ζωντανή πάνω στην σκηνή παρά σε μια απομόνωση. Είμαι άνθρωπος της υφής! Αν δεν δουλέψω δεν περνάω καλά. Μου αρέσει να ξεκουράζομαι, μακάρι να είχα έναν μήνα μέσα στον χρόνο. Θέλω ξεκούραση και κυρίως ύπνο αλλά λαχταράω ενέργεια στη δουλειά».

Τέλος η Κάτια Δανδουλάκη ανέφερε: «Την τηλεόραση πάντα την λάτρευα και την λατρεύω. Κάποτε είχα το θέατρο πάνω από την τηλεόραση.  Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Από την τηλεοπτική διαφήμιση ήταν η πρώτη φορά που πληρώθηκα τόσο υπερβολικά και αγόρασα το πρώτο μου σπίτι στη θάλασσα. Το έχασα μετά στο θέατρο αλλά δεν πειράζει».