Η Κόνι Μεταξά έχει κάθε λόγο να νιώθει επιτυχηµένη, αφού µια τεράστια αφίσα µε το πρόσωπό της βρέθηκε να φιγουράρει σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια είναι πλέον και επιχειρηµατίας, αφού έχει δηµιουργήσει τη δική της εταιρεία καλλυντικών µε προϊόντα περιποίησης, τα οποία έχουν γίνει ανάρπαστα µε το brand «mkmforall» και µε τη στήριξη του κουµπάρου της, Ιωάννη Αγγελόπουλου, της συζύγου του, Στεφανίας Γεωργίου, και της angelopouloshaircompany.

metaksa
Το ολοκαίνουριο lip gloss της επιλέχθηκε για να προβληθεί και να διαφηµιστεί στην εµπορική και τουριστική «Μέκκα» της Αµερικής. «∆εν το φανταζόµουν, αλλά µόνο σαν όνειρο. ∆εν το σκέφτεσαι καν, έχεις την εικόνα στο µυαλό σου, όµως, όταν το βιώνεις στην πραγµατικότητα, είναι υπέροχο και απίστευτο», δηλώνει στο «Secret» και συνεχίζει: «Η αλήθεια είναι πως δεν το περίµενα, είχαµε τέσσερα προϊόντα και ετοιµάζουµε τα υπόλοιπα και όσο περνά ο καιρός ελπίζω να µεγαλώνει το brand µας. Οταν κάνεις αυτήν τη δουλειά, ξέρεις τι αρέσει και τι δεν αρέσει στον κόσµο. Εγώ ήθελα κάτι που να αξίζει, να µπορούν να το χρησιµοποιούν όλες οι γυναίκες, να έχει καλή ποιότητα και χαµηλό κόστος. ∆εν θέλω να κοροϊδεύω τον κόσµο. Στόχος µου είναι να κάνω όλες τις γυναίκες, από τα κορίτσια µέχρι και τις πιο µεγάλες, να νιώθουν όµορφες, να έχουν αυτοπεποίθηση».

Εξηγεί πως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και όλα περνάνε από εκείνη: «∆ουλεύω συνέχεια µε τους χηµικούς... ∆εν θα µπορούσα ποτέ να βάλω το όνοµά µου σε κάτι που δεν θα έχω εγκρίνει εγώ η ίδια, που δεν θα το έχω δουλέψει». Οσο γα τα δηµόσιο «ευχαριστώ» στον σύζυγό της, Μάριο Καπότση, εξηγεί πως «µε στηρίζει από την αρχή, σε ό,τι και αν κάνω, και είναι πάντα δίπλα µου». Είναι πλέον επιχειρηµατίας; «∆εν είµαι ένα πράγµα», λέει χαριτολογώντας. «Κάνω πολλά και πάντα θα κάνω πολλά και αυτό είναι κοµµάτι της καλλιτεχνικής µου φύσης», δηλώνει η όµορφη τραγουδίστρια, showwoman, ραδιοφωνική παραγωγός και επιχειρηµατίας. Και έχει απόλυτο δίκιο...

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 7/10