Η Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί την κορυφαία Ελληνίδα υψίφωνο του 20ού αιώνα Μαρία Κάλλας, σε νέα βιογραφική ταινία, και ο σκηνοθέτης Πάμπλο Λαρέν έφερε στη δημοσιότητα δύο πρώτες φωτογραφίες της ηθοποιού από τον νέο της ρόλο.

Βασισμένη σε αληθινές μαρτυρίες, η ταινία «Maria» αφηγείται τη ζωή μιας εκ των κορυφαίων τραγουδιστριών όπερας στον κόσμο, της Μαρίας Κάλλας, ενώ τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα 8 εβδομάδων στο Παρίσι, την Ελλάδα, τη Βουδαπέστη και το Μιλάνο.

Συγκεκριμένα, μέσα σε 8 εβδομάδες, η Αντζελίνα Τζολί προσπαθεί να υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας, με σκηνές βασισμένες σε αληθινά γεγονότα και περιγραφές.



Θα ανταποκριθώ στην πρόκληση

Σε δήλωσή της η χολιγουντιανή ηθοποιός ανέφερε: «Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη που έχω να παρουσιάσω τη ζωή και την κληρονομιά της. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση. Ο Πάμπλο είναι ένας σκηνοθέτης που θαύμαζα εδώ και καιρό. Το να σου δοθεί η ευκαιρία να πεις περισσότερα για την ιστορία της Μαρίας Κάλλας μαζί του, σε σενάριο του Στίβεν Νάιτ, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».



Η τραγική ιστορία της μεγαλύτερης ερμηνεύτριας

Το σενάριο της ταινίας, πέρα από αληθινές μαρτυρίες για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας, θα διηγηθεί διάφορες πτυχές της ταραχώδους, όμορφης αλλά και τραγικής ιστορίας της μεγαλύτερης ερμηνεύτριας που γνώρισε ποτέ η όπερα. Μάλιστα, η περιγραφή που δόθηκε αναφέρει ότι θα ξαναζωντανέψουν στη μεγάλη οθόνη οι τελευταίες της μέρες στο Παρίσι τη δεκαετία του ’70.



Τα γυρίσματα στην Ηλεία

Στις 14 Οκτωβρίου 2023 αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα η Αντζελίνα Τζολί για τα γυρίσματα που θα γίνουν σε Κατάκολο, Αμαλιάδα και Πύργο Ηλείας.

Στο Κατάκολο, η Αντζελίνα Τζολί θα βρεθεί στη θαλαμηγό «Christina O», ενώ στο θέατρο «Απόλλων» και στο δημοτικό θέατρο Αμαλιάδας θα γίνουν επιπλέον γυρίσματα για την ταινία «Maria».





Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: