Η Μαρία Κορινθίου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και στην Ελένη Τσολάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Κορινθίου μίλησε για την αποχώρησή της από το Πρωινό του ANT1, τη διαρροή της τηλεοπτικής πρότασης από το Star, αλλά και για την κόρη της, Ισμήνη.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου


«Θέλει να κρατάς ισορροπία σε πέντε πράγματα για να μπορείς να διαφυλάξεις την ψυχική σου υγεία και ταυτόχρονα την ταυτότητά σου, την αλήθεια σου, αυτό που πραγματικά είσαι. Η δουλειά μου, η υποκριτική, είναι ψυχή. Για να ανοίξεις την καρδιά σου προς τα έξω πρέπει να είσαι εσύ. Νομίζω ότι ο κόσμος δεν ξέρει 100% το Μαράκι», ανέφερε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Δεν μπορώ να συνηθίσω το κουτσομπολιό και τα κακά σχόλια. Απλά έχω μάθει να το αντιμετωπίζω. Ο πιο δύσκολος χώρος από άποψη παρασκηνίου είναι η παρουσίαση στην τηλεόραση. Ουφ, Θεέ μου! Τι ζείτε; Θα ξαναέκανα παρουσίαση στην τηλεόραση. Είτε πέρασα καλά είτε όχι, πάντα κοιτάω στο τέλος. Σε οτιδήποτε κάνουμε πάντα υπάρχει ένα μάθημα. Δυστυχώς δεν εκπέμπουμε όλοι στα ίδια κύματα. Το μάθημα που πήρα από την παρουσίαση στην τηλεόραση είναι πως μπορώ να ισορροπήσω μέσα σε μια δύσκολη κατάσταση», απάντησε η Μαρία Κορινθίου για το «Πρωινό» του ANT1.

Όσον αφορά στο πρωινό του Star, η Μαρία Κορινθίου ξεκαθάρισε: «Ήταν κάτι που δεν ξεκίνησα εγώ. Γίνονταν επιθέσεις ότι εγώ διέρρεα πράγματα, ότι, ότι, ότι… Μετά από κάποια στιγμή είπα “αρκετά”. Τι να κάτσω να πω; Αν μου έγινε πρόταση; 20 χρόνια δεν το κάνω ποτέ. Τι σούσουρο ήταν όλο αυτό. Αν μιλάω με το Star, το Mega, το Open; Έλα, Χριστέ και Παναγιά. Δεν μίλησα με το Star. Όλα αυτά ξεκίνησαν από αλλού».
«Ούτε εμένα έβλεπα στο Πρωινό. Μόνο από πλανάκια», αποκάλυψε, επίσης, η Μαρία Κορινθίου.