Στον καναπέ της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Ηρώ, η διευθύντρια του Fame Story, η οποία μίλησε για αυτήν τη νέα εμπειρία την οποία ζει, τους διαγωνιζόμενους της ακαδημίας, ενώ αναφέρθηκει και στην κριτική που δέχτηκε.

«Όταν σέβεσαι τη δουλειά σου αρκεί. Όποια δουλειά και να κάνεις. Το σκέφτηκα αφότου μου έγινε η πρόταση. Έπρεπε να σκεφτώ και κάθε πράγμα που κάνω και λέω το σκέφτομαι πριν. Αυτό με καθιστά μερικές φορές στους άλλους που με γνωρίζουν, να λένε ότι είμαι δύσκολη στην επικοινωνία», δήλωσε αρχικά η Ηρώ και συνέχισε:

«Η συνθήκη που βρήκα ήταν καλύτερη από αυτή που φανταζόμουν. Βρήκα παιδιά με φιλοδοξία, όνειρα, με ιστορίες, που χρειάζονται οπωσδήποτε και τη βοήθειά μας, με οποιονδήποτε τρόπο».

Για το αν είχε δει στο παρελθόν Fame Story: «Δεν έχω δει τίποτα στο YouTube. Ζήτησα να μην έχω τα βιογραφικά των παιδιών. Δεν ήθελα να δω τίποτα. Ήθελα να μπω με τη δική μου προσωπικότητα, τη δική μου πνοή και σκεπτικό. Ήταν πολύ σαφές. Το μόνο που έκανα 2-3 μέρες πριν ήταν να δω το γαλλικό, γιατί ήθελα να δω πώς είναι στημένοι. Δεν έχω τηλεόραση. Ήταν μια πρόκληση για εμένα, λέω ok πάμε να δούμε τι είναι κι αυτό».

Οι εξηγήσεις του Μικρούτσικου και η απάντηση της Ηρούς

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος είχε διαφωνήσει με τον ρόλο που έδωσαν στην Ηρώ στο Fame Story, θέλησε να της εξηγήσει, με την ίδια ωστόσο να δείχνει ότι δεν το είχε ανάγκη.

«Την εκτιμώ που δεν έχει τηλεόραση. Για εμένα είναι υγεία. Είναι ταλαντούχα, έχει φωνάρα, εκφράζει ένα τραγούδι που είναι μέρος του πολιτισμού και με αυτήν την έννοια πολλές φορές, στα τηλεοπτικά τη βλέπω σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Θα ήθελα να την έχουν στην επιτροπή, θα ήταν πολύτιμη εκεί για να μπολιάζει το εμπορικό κομμάτι του τραγουδιού», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Γιατί γίνεται αυτή η συζήτηση; Δεδομένων των συνθηκών θα μπορούσατε να είστε εσείς εκεί, στη θέση του διευθυντή, αλλά είμαι εγώ σε αυτό. Ό,τι θέλετε μπορείτε να πείτε, νομίζα ότι είχα κληθεί εδώ για να μιλήσω για την ακαδημία. Ο κάθε άνθρωπος έχει την ελεύθερη γνώμη του να λέει ό,τι θέλει, ειδικά ένας άνθρωπος τόσο έμπειρος όσο ο κ. Μικρούτσικος. Το καλύτερο από όλα, με όλο τον σεβασμό, είναι να κριθώ στο πέρας αυτής της διαδικασίας και να πούμε αν ήμουν ικανή ή δεν ήμουν».

Οι σπουδαστές

Ο Ηρώ μίλησε για τους διαγωνιζόμενους στην ακαδημία.

«Τα παιδιά που είναι μέσα κουβαλάνε τα δικά τους βιώματα. Ένας καλλιτέχνης είναι πολλά πράγματα μαζί. Τους ένδιαφέρει να αφήσουν ένα καλό όνομα, όχι μόνο να φτάσουν ψηλά», τόνισε, ενώ για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον για τη φωνή και το ταλέντο του, η Ηρώ απάντησε:

«Πιστεύω ακράδαντα στην εξέλιξη και προσπαθώ να κρατηθρώ. Αν κάποιος έχει λιγότερο ταλέντο αλλά δουλέψει πολύ περισσότερο, μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα».

«Η σχέση με τα παιδιά στηρίζεται πάνω στην εμπιστοσύνη και την αγάπη. Εγώ δεν λέω ότι είμαι αυστηρή, λέω ότι βάζω όρια. Τα παιδιά αντιμετωπίζουν αυτό το reality ως ακαδημία. Δεν έχουν επαφή με το επάγγελμα, οπότε κάθε προσλαμβάνουσα που έρχεται, είναι πολύ βασική για εκείνους. Ρουφάνε γνώσεις, άσχετα με το reality θέλουν να μάθουν. Μου ζητάνε συμβουλές για τη φωνή τους και πώς τους βλέπω στα live, περιμένουν με αγωνία να ακούσουν την άποψή μου».

Για κάποιες από τις αντιδράσεις τους, όπως αυτή της Andrew, απάντησε: «Κάποια παιδιά παλεύουν να βρουν τις ισορροπίες τους μέσα στον χώρο. Η συνθήκη για την οποία μιλάμε είναι ένα κουβάρι που για να ξεδιαλυθεί χρειάζεται χρόνος. Ο καθένας είναι πολύ ξεχωριστός εκεί μέσα που δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα. Ένας μαθητής μέσα από την αντίδρασή του προς τον δάσκαλο, προκαλεί τον εαυτό του στο να μάθει. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω έναν άνθρωπο από μια λέξη που είπε, μπορεί να ήταν ατυχής, μπορεί να μην γνωρίζει καν την έννοια της. Πρέπει να είμαστε συμπονετικοί με τα παιδιά, μην ξεχνάμε ότι στο πίσω μέρος του μυαλού τους,θέλουν να είναι στο επίκεντρο».