Το «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στην πρεμιέρα για την παράσταση «Da», που κάνει επιτυχία για δεύτερο χρόνο στο θέατρο «Ιλίσια».

Ο Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε για την παράσταση «Da», για τη σχέση του με το θέατρο και για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του MEGA «Famagusta».

Θα ήθελα να γυρίσω τον χρόνο πίσω

«Το θέατρο για εμένα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου», είπε αρχικά.

«Μου αρέσει που υπάρχει προορισμός στα σίριαλ τη φετινή σεζόν. Με χαροποιεί η μείωση των ριάλιτι στην τηλεόραση. Με βρίσκει σύμφωνο αν μπορεί κάποιος ηθοποιός να γίνει και παρουσιαστής. Για χάρη της δουλειάς μου, μου λείψανε στιγμές με τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Θα ήθελα να γυρίσω τον χρόνο πίσω», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Το Famagusta είναι πιο επίκαιρο από ποτέ

Η Βασιλική Τρουφάκου αναφέρθηκε και στη νέα τηλεοπτική σειρά «Famagusta» που έρχεται στο MEGA.
«Η νέα σειρά του MEGA "Famagusta" είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση, η μία εκπομπή αντιγράφει την άλλη».

Για τα κοστούμια του Στ. Κασσελάκη:

Ο Νίκος Αποστολόπουλος σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα.
«Δεν με ενδιαφέρει να συμμετέχω στο "Fame Story". Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε όποια εκπομπή κι αν πάει, την ξεχνάνε. Η Σοφία Χατζηπαντελή πίστευα ότι θα ήταν πιο δραματική. Είναι ανάμεσα από τους δύο ξενέρωτους και με απογοήτευσε. Με θλίβει που ο Κασσελάκης δεν ήρθε να ράψει σ' εμένα τα κοστούμια του», τόνισε χαρακτηριστικά o γνωστός σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος.

Είμαι ψωνάρα στην δουλειά μου

«Είμαι ψωνάρα στην δουλειά μου. Δεν ένιωσα όμως ποτέ έπαρση. Έγινα ηθοποιός, για να αντιμετωπίσω τη ζωή», δήλωσε ο Σταμάτης Φασουλής.

Δείτε τέλος, την αντίδραση του Σταμάτη Φασουλή στην ερώτηση των δημοσιογράφων για τον γάμο Βανδή – Μπισμπίκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: